Căutare Live

Meteo 28 - 30 septembrie. Vreme rea în weekend. Frig și ploi

Meteo pentru 28- 30 septembrie  aduce vreme schimbătoare. După ce vineri vremea se va mai încălzi, sâmbătă și duminică, temperaturile scad: frig și ploi sunt anunțate în vremea de weekend. 

vremea 28-30 septembrie 2018

Meteo pentru 28- 30 septembrie aduce vreme schimbătoare. După ce vineri vremea se va mai încălzi, sâmbătă și duminică, temperaturile scad: frig și ploi sunt anunțate în vremea de weekend.

Potrivit vremea.ro, Vineri vremea va fi frumoasă în toată țara și se va încălzi, valorile termice urmând să revină în normalul climatologic al sfârșitului de luna septembrie. Vântul va suflă slab până la moderat în sudul litoralului și mai mult slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 17 și 22 de grade în Transilvania și Maramureș și 20-25 de grade Celsius în restul țării, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în Banat. În weekend lucrurile se schimbă: temperaturile scad dramatic.

Meteo 28 - 30 septembrie în București 28 septembrie

Potrivit vremea ido, vremea în București vineri- duminică este la extreme. Vineri, vremea se ameliorează, temperaturile atingând valori apropiate ale aceste perioade. Prognoza meteo la București anunță maxime și minie care se vor încadra între 22°C și 9°C, cu vânt moderat. Nu sunt anunțate ploi. Pentru cei care sperau într-o reîncălzire a vremii, veștile sunt foarte proaste. Temperaturile scad dramatic în weekend, în special, duminică, când, la amiază, valorile nu vor depăși 17 grade Celsius. Săptămâna viitoare va debuta cu ploi.

Meteo 28 - 30 septembrie la munte

Vineri, Vremea la munte cerul se menține în mare parte senin, vântul va sufla variabil dinspre NNE. Temperaturile maxime și minime se încadrează între 21°C și 6°C, și nu sunt anunțate ploi. Vremea în weekend se va schimba simțitor la munte: sâmbătă va ploua mult, iar duminică nu vor fi mai mult de 15 grade la amiază.

Meteo 28 - 30 septembrie 28 septembrie

Vineri, Vremea pe litoral aduce maxime de 20°C și minime de 13°C. Vântul va sufla moderat. Vremea în weekend sâmbătă-duminică pe litoral se schimba simțitor de duminică, când sunt așteptate ploi întreaga zi.

Vremea în București 28 septembrie 2018. Cresc temperaturile azi... Vremea 28 septembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate vineri...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri