Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:50Observator Special

Meteo 28 decembrie 2019. Vremea se răcește și vin ninsorile

Ultimul weekend al anului 2019 va aduce într-un final o răcire a vremii și ninsori pe spații mai extinse, însă nu în toată țara. Meteo 28 decembrie 2019.

Vin ninsorile în România

https://pixabay.com/

Potrivit vremea.ro, sâmbătă va ninge pe arii extinse în Moldova, local în Transilvania și Maramureș și izolat în Banat, Crișana și estul Munteniei. În Banat, Crișana, estul Munteniei și în sudul Moldovei în prima parte a zilei vor mai fi și ploi și lapovite.

Vântul va suflă moderat spre tare în Moldova, nordul Transilvaniei, Banat și Crișana și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -3 și 2 grade în Transilvania și Maramureș, 0-5 grade în Banat și Crișana, 2-7 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -2…3 grade Celsius în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în zonă Bucovinei.

Vremea în București 28 decembrie 2019

Maxima zilei de sâmbătă, 28 decembrie, pentru București, este de doar 4 grade Celsius, alături de una sau două averse scurte. Vântul va sufla slab și sunt așteptați câțiva fulgi de zăpadă

Recomandari