Meteo 28 decembrie 2019. Vremea se răcește și vin ninsorile

Ultimul weekend al anului 2019 va aduce într-un final o răcire a vremii și ninsori pe spații mai extinse, însă nu în toată țara. Meteo 28 decembrie 2019.

Vin ninsorile în România

https://pixabay.com/

Potrivit vremea.ro, sâmbătă va ninge pe arii extinse în Moldova, local în Transilvania și Maramureș și izolat în Banat, Crișana și estul Munteniei. În Banat, Crișana, estul Munteniei și în sudul Moldovei în prima parte a zilei vor mai fi și ploi și lapovite.

Vântul va suflă moderat spre tare în Moldova, nordul Transilvaniei, Banat și Crișana și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -3 și 2 grade în Transilvania și Maramureș, 0-5 grade în Banat și Crișana, 2-7 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -2…3 grade Celsius în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în zonă Bucovinei.

Vremea în București 28 decembrie 2019

Maxima zilei de sâmbătă, 28 decembrie, pentru București, este de doar 4 grade Celsius, alături de una sau două averse scurte. Vântul va sufla slab și sunt așteptați câțiva fulgi de zăpadă

Citește și: Meteo 27, 28 și 29 decembrie 2019. ANM: cod galben de ninsori însemnate cantitativ și viscol

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri