Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Meteo 30 octombrie. Cum va fi vremea marți în România

Meteo din 30 octombrie se anunță deosebit de frumoasă în toată țara. Prognoza meteo de marți aduce temperaturi extrem de ridicate în toată România.

meteo 30 octombrie

Meteo din 30 octombrie se anunță deosebit de frumoasă în toată țara. Prognoza meteo de marți aduce temperaturi extrem de ridicate în toată România.

Potrivit vremea.ro, Marți în jumătatea estică a țării cerul va fi variabil, în timp ce în vest mai ales după-amiază vor cădea ploi pe spații relativ extinse. Deși cantitățile de apa estimate a se acumula nu vor fi importante, datorită căldurii puternice instabilitatea va fi ridicată, astfel încât ploile vor avea și caracter de aversă și vor fi însoțite răzleț și de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat în estul extrem al țării și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 20 și 25 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 22-27 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 20-24 de grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în extremitatea nordică a regiunii.

Meteo 30 octombrie la București

Vremea la București este deosebit de frumoasă, cu soare și temperaturi maxime de 22°C. Vântul scade în intensitate, bătând în rafale de 17 km/h la amiază și 5 km/h dinspre N, la noapte. Minimele termice la București vor coborî până la 13°C, iar noaptea sunt așteptate ploi izolate.

Meteo 30 octombrie la munte

La munte vremea va fi foarte caldă, cu temperaturi maxime de 24°C și cer însorit. Vântul va sufla cu: 5 km/h dinspre S, vor fi rafale de 28 km/h la amiază și la noapte, dar nu sunt anunțate ploi. Minimele termice coboară până la 10°C. Vremea se va menține la fel de însorită pe parcusrul întregii săptămâni, după care temperaturile scad treptat până la normalul climatologic al lunii.

Recomandari