Antena Căutare

Meteo 30/08/2019. Caniculă face PRĂPĂD!! Maxima zilei va ajunge până la 37°C

Meteo 30/08/2019. Caniculă și disconfort termic în toată țara. Maxima zilei va ajunge până la 37 de grade Celsius.

Meteo 30/08/2019. Caniculă și disconfort termic în toată țara. Maxima zilei va ajunge până la 37°C

Este soare în toate zonele României! Cerul va fi variabil în special vineri și sâmbătă, iar în zonele de deal și de munte, în special în Transilvania, sunt așteptate ploi. Canicula se va menține izolat în ziua de sâmbătă, 31 august. Vântul va sufla slab și moderat, iar pe litoral apar norii de ploaie spre lăsarea serii. Temperaturile vor fi ceva mai scăzute în estul Transilvaniei, nordul și centrul Moldovei.

În Muntenia atmosfera va fi curată, temperaturile atingând pragul de 34°C. În Câmpia Bărăganului este posibil să fie precipitații pe spații extrem de restrânse!

Duminică, 1 septembrie, vremea se va manifesta cu căldură în cea mai mare parte a țării. Aversele și descărcările electrice se vor intensifica în zonele de deal, podiș și munte, în special de-a lungul arcului Carpaților Meridionali. Maxima zilei de duminică va fi de 34-35 de grade Celsius la umbră. Aceste temperaturi se vor înregistra în Muntenia și Banat.

Alertă meteo! Cod galben de ploi și grindină în România! Zonele în care se vor rupe norii, în următoarele ore... Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea în weekend la mare, munte și în București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x