Căutare Live

Meteo 5 august - 2 septembrie. Urmează o vreme nespecifică acestei perioade

Vremea în următoarea perioadă se anunță nespecifă în ceea ce privește precipitațiile. În unele regiuni, ploile vor fi peste media lunii august. În schimb, temperaturile vor fi plăcute și apropoate valorilor normale. Meteo 5 august - 2 septembrie 2019.

Vremea în următoarea perioadă se anunță nespecifă în ceea ce privește precipitațiile. În unele regiuni, ploile vor fi peste media lunii august. În schimb, temperaturile vor fi plăcute și apropoate valorilor normale. Meteo 5 august - 2 septembrie 2019.

ANM menționează faptul că această prognoză meteo nu extimează abaterile meteo de scurtă durată.

Vremea 5 - 12 august 2019

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. În schimb, precipitațiile vor fi peste normalul acestei perioade în extremitatea de nord-vest a teritoriului și în general deficitare în regiunile sudice și sud-vestice. În restul țării vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea 12 - 19 august 2019

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Prognoza meteo august. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în jumătatea nordică a țării, dar mai ales în regiunile centrale, nordice și nordestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Vremea 19 - 26 august 2019

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Meteo august 2019. În schimb, cantitățile de precipitații vor fi peste normalul lunii august în regiunile centrale și estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Vremea 26 august - 2 septembrie 2019

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Citește și: Vremea august 2019, București. Perioade cu instabilitate atmosferică accentuată

În 30 de ani, Europa va deveni Iadul pe pământ. Nu vom mai putea ieși din case din cauza vremii... Meteo 5 - 18 august 2019. Vremea: fluctuații de temperatură și instabilitate periodică...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri