Antena Căutare

Meteo 5 decembrie 2018. Cum va fi vremea miercuri în România

Vremea din 5 decembrie anunță temperaturi scăzute în toată țara. Prognoza meteo anunță ploaie înghețată la București și ninsori la munte! Cât scad temperaturile miercuri.

Meteo 5 decembrie 2018. Cum va fi vremea miercuri în România
meteo 5 decembrie

Vremea din 5 decembrie anunță temperaturi scăzute în toată țara. Prognoza meteo anunță ploaie înghețată la București și ninsori la munte! Cât scad temperaturile miercuri.

Meteo 5 decembrie

Potrivit vremea.ro, Miercuri în prima parte a zilei precipitațiile se vor transformă local în lapoviță și ninsoare în Transilvania, Maramureș și în nordul Moldovei, în timp ce în restul zonelor vor cădea numai ploi. Precipitațiile vor fi însă slabe cantitativ, iar în Dobrogea și Bărăgan acestea vor fi aproape inexistente. La munte va ninge și se va depune un nou strat subțire de zăpada, cu precădere în Carpații Meridionali.

După orele prânzului aspectul vremii se va ameliora în toată țara. Vântul va suflă moderat spre tare în est și sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 2 și 7 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 5-10 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu valori ușor mai ridicate așteptate a se înregistra în zonele subcarpatice) și 2-7 grade în Moldova .

Meteo în București 5 decembrie 2018

La București, meteorologii anunță fenomenul de ploaie înghețată, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Temperaturile se vor încadra între 1°C și -2°C. Vântul suflă cu 5 km/h dinspre SV, ziua, și 8 km/h dinspre SV - noaptea. Cantitățile de apă ce se vor strânge ating 1 L/m² . Joi temperaturile scad la București, atingând minime de -5 grade Celsius, dar nu sunt anunțate ploi sau ninsori.

Prognoza meteo 5 decembrie la munte

La munte va ninge pe timpul zilei, urmând ca temperaturile să scadă mult pe timpul nopții. Valorile maxime și minime se vor încadra între 1°C și -7°C. Vântul va sufla cu putere în rafale de 37 km/h - 38 km/h. Joi nu sunt anunțate fenomene meteo semnificative, ci doar temperaturile continuă să scadă pe timpul nopții.

Meteorologii ANM au actualizat prognoza meteo pentru luna decembrie. Vezi aici cât de frig va fi de Crăciun și de Anul Nou 2019.

Meterologii au anunțat! Cum va fi vremea de Crăciun şi Revelion!... Avertizare ANM: Cod GALBEN de ceață, vizibilitate redusă și depuneri înghețate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x