Antena Căutare

Meteo 6 - 7 iulie. Află cum va fi vremea în weeked

Pentru acest weekend meteorologii anunta usoare averse pe arii restranse. In acelasi timp nu scapam de canicula si disconfort termic accentuat. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Pentru acest weekend meteorologii anunță ușoare averse pe arii restrânse. În același timp nu scăpăm de caniculă și disconfort termic accentuat. Află cum va fi vremea în București.

Vineri vremea va fi călduroasă în zonele de câmpie unde se vor atinge 33 de grade. Sunt posibile ploi de vară, însă pre seară norii se vor risipi lăsând cerul senin.

Vremea în weekend 6 - 7 iulie

Vremea în weekend se anunță canicularăă în cea mai mare parrte a teritoriului. În același timp disconfortul termic va fi accentuat în cea mai mare parte a ţării, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Potrivit meteorologilor, în sud şi în sud-est vor fi şi temperaturi de 36.. 37 de grade. De luni valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în nord-estul teritoriului.

Vremea în București

Vremea va fi instabilă dupăamiaza și noaptea, când vor fi înnorări temporar accentuate, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii, frecvente descărcări electrice și averse, posibil torențiale și grindină. Prognoza meteo anunță că temperaturile se vor menţine plăcute, cu valori de până la 29 de grade, presiunea aerului va fi mai mică faţă de cea confortabilă.

Citește și:

METEO. Cum va fi vremea în weekend?... Avertisment meteo: România, lovitită de încă un val de căldură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x