Meteo 6 februarie 2020. Vreme de iarnă: ninsori și viscol în aproape toată țara

Vremea se strică în toată România. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, o să avem parte de ninsori, vânt puternic și viscol. Află cum va fi vremea în București.

Prognoza meteo pentru joi, 6 ianuarie

http://hepta.ro/

Potrivit vremea.ro, joi în prima parte a zilei local se vor mai semnala precipitații mixte în sudul țării, în timp ce în restul regiunilor cerul va deveni variabil. Vântul va suflă moderat până la tare la munte și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului.

Maximele termice vor urcă la prânz până spre -2…3 grade în Transilvania și Maramureș, 0-5 grade în Banat și Crișana, 4-9 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 0-5 grade Celsius în Moldova.

Citește și: Atenție e COD ROȘU! Iarna își intră în drepturi, vine viscol puternic! Vezi zonele vizate

Vremea în București. Prognoza meteo 6 februarie 2020

Vântul se va intensifica treptat, iar în intervalul orar 20 - 05 rafalele vor depăși 60...70 km/h. Vor fi precipitații în orele serii sub formă de ploaie, apoi lapoviță și ninsoare și se va depune strat de zăpadă. Temporar ninsoarea va fi viscolită iar vizibilitatea va scădea. Temperatura va scădea de la 2...3 grade până la -2...0 grade în dimineața zilei de joi când se va forma ghețuș.

Meteo 5 februarie 2020. Temperaturi medii în România

Iași: 1 grade

Bacău: 0 grad

Galați: -1 grad

Constanța: -1 grade

București: 3 grade

Craiova: 7 garde

Timișoara: 5 grade

Sibiu 1 grad

Brașov: -2 grad

Cluj-Napoca: 1 grade

Satu Mare: 3 grade

Citește și: Prognoza meteo până pe 16 februarie. Vremea se schimbă radical și vine iarna

Surse: vremea.ro, meteoromania.ro

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri