Antena Căutare

Meteo 6 ianuarie 2020. Cod galben de vreme severă pentru următoarele ore

ANM a emis o avertiza meteo de tip cod galben de intensificări ale vântului pentru mai multe zone din România. Meteo 6 ianuarie 2020.

Meteo 6 ianuarie 2020. Cod galben de vreme severă pentru următoarele ore Galerie
Prognoza meteo pentru ziua de 6 decembrie 2020 | https://pixabay.com/

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în orele 06:00 - 22:00 vremea va prezenta intensificări ale vântului conform conform textului și hărții.

În intervalul menționat, în Dobrogea, jumătatea de est a Munteniei și în sudul Moldovei, vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 55 – 65 km/h, iar pe arii restrânse, îndeosebi pe litoral, rafalele vor depăși 75...80 km/h.

În Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, vântul va continua să prezinte intensificări, temporar cu viteze de peste 70...80 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

Notă: Intensificări ale vântului vor mai fi în sud-estul țării și în noaptea de luni spre marți (6/7 ianuarie) și în cursul zilei de marți (7 ianuarie), în general cu viteze de 40...50 km/h, iar pe litoral rafalele vor depăși 55...60 km/h.

Meteo 6 ianuarie 2020. Cod galben de vreme severă pentru următoarele ore

Citește și: Se schimbă vremea în toată țara! Sunt anunțate ninsori pe arii extinse, precipitații mixte și polei

Vremea 6 ianuarie 2020

Luni îndeosebi în prima parte a zilei va mai ninge local în estul țării, în timp ce în vest cerul se va însenina. În zonele joase se vor depune până la 3-5 centimetri de zăpadă (mai ales în Moldova), în timp ce la munte se vor depune până la 10-15 centimetri. Vântul va sufla tare în sud-est (cu rafale de până la 60-80 de km/h) și slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -3 și 2 grade în Transilvania și Maramureș, 0-4 grade în Banat și Crișana, 1-6 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -3…2 grade Celsius în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul regiunii.

Citește și: Cum va fi vremea de Bobotează și în următoarele săptămâni. Zonele care vor fi lovite de ninsori și viscol

Meteo București 6 ianuarie 2020

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat și posibile ninsori. În timpul zilei cerul se va păstra înnorat, doar seara norii se vor risipi lăsând cerul senin. Temperaturile maxime pe timpul zilei vor ajunge până la -1 grad.

Surse: meteoromania.ro, vremea.ro și celsium.ro

Cod galben de ninsori în Moldova şi zona montană, până luni seară/ 19 judeţe sunt sub cod galben de vânt puternic, până ... Alertă meteo! Ninsori şi viscol puternic în câteva județe din România! Ce spun meteorologii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x