Antena Căutare

Meteo 8 ianuarie 2020. Vremea se menține geroasă

Vremea se încălzește ușor, însă rămâne geroasă în majoritatea regiunilor. Cele mai scăzute temperaturi se vor nregistra în depresiunile din sud-estul Transilvaniei. Află cum va fi vremea în București.

Meteo 8 ianuarie 2020. Vremea se menține geroasă
Miercuri va fi o vreme geroasă | https://pixabay.com/

Miercuri cerul va fi mai mult senin în toată țara. Vântul va sufla slab până la moderat în Bărăgan și Dobrogea și mai mult slab în restul teritoriului. În cursul dimineții în depresiunile din sud-estul Transilvaniei minimele termice vor mai coborî până spre valori de -18…-16 grade Celsius. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între -2 și 3 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 0-5 grade în Banat și Crișana și 2-7 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, potrivit Vremea.ro.

Vremea în București

În Capitală termometrele o să arate -2 grade Celsius, iar cerul predominant însorit. Vânturi se arată din partea de vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 17 km/h. Noaptea aduce doar -7 grade Celsius și un cer predominant noros. Vântul suflă cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în săptămâna 6 - 13 ianuarei 2020

Valorile termice vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru această perioadă, exceptând regiunile extracarpatice, unde este posibil să fie ușor mai ridicate, dar și partea de vest a țării, unde este posibil să fie ușor mai coborâte. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile.

Citește și: Meteo 6 - 19 ianuarie 2020. Potrivit ANM, vremea se încălzește treptat

Meteo 7 ianuarie 2020. Vremea se răcește, temperaturile urmând să ajungă la -20 de grade... Vremea 8 ianuarie 2020. ANM: cod galben de vreme severă în șapte județe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x