Antena Căutare

Meteo 9 ianuarie. Prognoza meteo anunță ger cumplit! Află unde va ninge

Meteo 9 ianuarie. Prognoza meteo pentru miercuri anunta temperaturi scazute in toata tara. Atat pe parcursul zilei, cat si pe parcursul noptii vor fi precipitatii in mare parte sub forma de ninsoare.

Meteo 9 ianuarie. Prognoza meteo pentru miercuri anunță temperaturi scăzute în toată țara. Atât pe parcursul zilei, cât și pe parcursul nopții vor fi precipitații în mare parte sub formă de ninsoare.

Miercuri, potrivit vremea.ro, va ninge pe arii extinse în jumătatea vestică a țării, însă nu se vor înregistra cantități importante de apă. După orele prânzului precipitații mixte își vor face apariția și în sud și est, cu precizarea că în sud-estul extrem se vor semnala mai ales ploi. Izolat în Muntenia și Oltenia se vor depune până la 4-6 centimetri de zăpadă. Vântul va suflă moderat spre tare în sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între -3 și 2 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 0-5 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -2…3 grade în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în extremitatea sudică a regiunii.

Vreme geroasă până în februarie. ANM prognoza meteo ianuarie-februarie 2019

Meteo 9 ianuarie. Vremea la munte

Miercuri la munte va ninge slab mai ales în Carpaţii Occidentali şi nordul Carpaţilor Orientali. Seara şi mai ales noaptea, ninsorile în general slabe cantitativ, se vor extinde treptat în Munţii Banatului, în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii Orientali.

Meteo în București, 9 ianuarie

Vremea în Capitală se va încălzi ușor pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -2...-1 grad. Noapte vor fi precipitaţii în general slabe, predominant sub formă de ninsoare.

Vine URGIA în România! Vremea se schimbă radical în perioada următoare! Ce anunță meteorologii... Meteo 10 ianuarie. Vremea se încălzește dar nu scăpăm de precipitațiile abundente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x