Meteo București 18 iunie 2019. Furtuni cu fulgere. Vremea în România

Meteo București 18 iunie 2019. Meteorologii anunță furtuni cu fulgere. Află vremea de marți în România și cât cresc temperaturile

vremea bucuresti si romania 18 iunie 2019

Meteo București 18 iunie 2019. Meteorologii anunță furtuni cu fulgere. Află vremea de marți în România și cât cresc temperaturile

Prognoza meteo de marți, 18 iunie 2019 anunță manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată în toată țara, îndeosebi în Moldova, nordul și vestul Munteniei precum și în Oltenia, unde sunt anunțate perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și posibil grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în intervale scurte de timp sau prin acumulare 25 l/mp și izolat 50 l/mp.

Meteo București: Vremea de marți, 18 iunie 2019

Vremea va fi instabilă în București. Meteorologii anunță averse și furtuni cu fulgere. Temperaturile maxime ating 31°C, iar minima nopții atinge 19°C. Vântul suflă cu 10 km/h dinspre NE, în rafale de 32 km/h. Cantitățile de apă vor fi însemnate: sunt așteptate 5 L/m². Furtuna continuă și pe timpul nopții.

Meteo România: Vremea la munte, marți, 18 iunie 2019

Și la munte sunt așteptate averse și furtuni cu fulgere, atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții. Sunt așteptate temperaturi de 26°C la amiază și 14°C pe timpul nopții. Vântul suflă în rafale de 20 km/h, iar cantiatea de precipitații atinge 5 L/m². La munte, ploile vor continua și miercuri, 19 iunie 2019.

ANM (Administrația Națională de Meteorologie) a emis prognza meteo pentru următoarele două săptămâni. Află vremea în România, perioada 17-30 iunie 2019.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri