Antena Căutare

Meteo: Când scăpăm de vremea rea și cât de mult se va încălzi în perioada următoare

Sfârşitul de săptămână vine tot cu temperaturi ridicate în majoritatea regiunilor, iar probabilitatea de precipitaţii va fi mai ridicată în regiunile vestice, nordice şi centrale.

Când scăpăm de vremea rea și cât de mult se va încălzi

Când scăpăm de vremea rea?

În săptămânile ce urmează se va simți o ușoară încălzire la nivelul țării, însă nu vom scăpa de câteva precipitații pe alocuri. Astfel că în săptămâna 17.02.2020 – 24.02.2020 temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă uşor mai pronunţată în nord-estul teritoriului. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.

În săptămâna 24.02.2020 – 02.03.2020, temperatura medie a aerului va avea valori medii pe întreg teritoriul României, în Capitală înregistrându-se 3 grade cea mai scăzută temperatură și 9 grade Celsius cea mai ridicată. Va ploua în aproape toată țara, iar noaptea temperaturile vor scădea sub -1 grad.

În săptămâna 02.03.2020 – 09.03.2020, valorile termice for fi scăzute în această perioadă la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în regiunile intracarpatice şi în cele sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Noile reguli din Sănătate, oficiale. Pacienții sunt scutiți de taxe chiar dacă aleg să se trateze la clinici private... Un val de aer cald ajunge în România. ANM: Trecem de 15 grade. Vreme anormală pentru această perioadă...
Mini Paris Brest cu căpșuni, mici bijuterii culinare pentru deliciul celor dragi
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi persoanele iubite în materie de desert, îți oferim...
Horoscopul zilei de 9 februarie 2023. Racii sunt presați de timp. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 februarie 2023 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să se bazeze mai...
Parteneri
3 zodii care au șansa să-și găsească sufletul pereche în prima jumătate a lunii februarie. Ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x