Căutare Live

Meteo în weekend. Temperaturile scad dramatic: Vremea de vineri până duminică

În acest weekend, temperaturile maxime vor atinge 23-24 de grade Celsius în cea mai mare parte a țării, iar cerul va fi parțial însorit. Nu scăpăm nici de ploi, deși ele vor fi locale și vor apărea doar pe spații restrânse. La munte, minimele vor coborî până la 6-7 grade Celsius

În acest weekend, temperaturile maxime vor atinge 23-24 de grade Celsius în cea mai mare parte a țării, iar cerul va fi parțial însorit. Nu scăpăm nici de ploi, deși ele vor fi locale și vor apărea doar pe spații restrânse.

Potrivit ANM, în intervalul 7-9 septembrie, regimul termic va fi normal pentru această perioadă, maximele urmând a atinge în medie 25...26 de grade. Temperaturile nocturne vor avea ușoare variații și se vor încadra, în medie, între 13 și 16 grade, cu cele mai scăzute valori în ultimele nopți.

În Capitală, în weekend va fi vreme variabilă, însă o răcire accentuată se va înregistra în ziua de duminică, atunci când sunt așteptate și ploi.

La munte, minimele vor coborî până la 6-7 grade Celsius.

Prognoza ACTUALIZATĂ, pe toată luna SEPTEMBRIE. Ce ne așteaptă în fiecare zonă din țară... News ALERT! Vremea se va schimba, DRASTIC, în acest weekend. Vezi regiunile care vor fi lovite de PLOI abundente...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri