Antena Căutare

FOTO | Ninsoare ca în basme la început de vară în județul Alba, 26 mai 2020. Așa arată, astăzi, străzile

Vremea extremă a luat cu asalt toată țara. A plouat torențial în sudul și estul țării, în timp ce în anumite zone ale României a nins, mai exact în județul Alba zăpada a acoperit străzile.

FOTO | Ninsoare ca în basme la început de vară în județul Alba, 26 mai 2020. Așa arată, astăzi, străzile Galerie
FOTO | Ninsoare ca în basme la început de vară în județul Alba, 26 mai 2020. Așa arată, astăzi, străzile

În județul Alba ninsoarea a acoperit străzile și a îngreunat activitățile agricole care, pracatic, au fost paralizate de zăpada care a venit la început de vară.

FOTO | Ninsoare ca în basme la început de vară în județul Alba, 26 mai 2020. Așa arată, astăzi, străzile

Cod galben de ploi torențiale, vânt puternic și grindină, în următoarele ore. Care sunt zonele afectate

Vremea continuă să fie capricioasă în următoarele ore, meteorologii anunțând o avertizare de tip cod galben de ploi torențiale, descărcări electrice și chiar grindină, ce este valabilă pentru mai multe județe din țară.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul orar 12:40 - 14:00, în județul Constanta: Constanța, Năvodari, Ovidiu, Mihail Kogălniceanu, Lumina, Cogealac, Nicolae Bălcescu, Corbu, Castelu, Poarta Albă, Mihai Viteazu, Cuza Voda, Istria, Săcele, Pantelimon, Târgușor, Fântânele, Tortoman, Grădina, dar și în județul Tulcea - Jurilovca, Baia, Ceamurlia de Jos, Beidaud - se vor semnala grindină de mici dimensiuni şi descărcări electrice, averse ce vor cumula 20 - 25 l/mp, dar și intensificări ale vântului.

Vreme extremă, la final de mai. Zăpadă de un metru la munte, furtuni și tornade filmate în România | Foto, video

De asemenea, în județul Alba, atât în zona de munte de peste 1.800 de metri, dar și în localitățile Alba Iulia, Aiud, Blaj, Ocna Mureș, Zlatna, Câmpeni, Teiuș, Abrud, Ighiu, Unirea, Bistra, Vințu de Jos, Baia de Arieș, Galda de Jos, Șona, Roșia Montană, Lupșa, Mihalț, Lopadea Nouă, Meteș, Stremț, Sâncel, Sântimbru, Ciugud, Șibot, Mirăslău, Vidra, Albac, Sohodol, Horea, Bucerdea Grânoasă, Avram Iancu, Scărișoara, Almașu Mare, Gârda de Sus, Bucium, Crăciunelu de Jos, Arieșeni, Cricău, Livezile, Sălciua, Vadu Moților, Poșaga, Ciuruleasa, Hopârta, Mogoș, Poiana Vadului, Rădești, Rimetea, Blandiana, Întregalde, Ocoliș, Râmeț, Ponor, Ceru-Băcăinți se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse care vor cumula izolat 20-25 l/mp, grindină de mici dimensiuni și intensificări ale vântului până la ora 13:30.

Cod galben de ploi torențiale, vânt puternic și grindină, în următoarele ore. Care sunt zonele afectate ... Nu scăpăm de vremea rea! Ploi torențiale, vânt puternic și grindină, în mai multe regiuni din țară! Care sunt zonele afe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x