Antena Căutare

4 anotimpuri într-o săptămână! Vremea scapă de sub control: de la NINSORI la temperaturi de vară, în următoarele zile!

Vremea ne trece, în această săptămână, prin patru anotimpuri. De miercuri, vine iarna, pentru ca, la sfârşit de săptămână, să avem din nou temperaturi de primăvară şi chiar de vară - de peste 20 de grade.

Vremea ne trece, în această săptămână, prin patru anotimpuri. De miercuri, vine iarna, pentru ca, la sfârşit de săptămână, să avem din nou temperaturi de primăvară şi chiar de vară - de peste 20 de grade.

Deocamdată, luna extremelor a închis deja cel mai înalt drum montan din România, din cauza zăpezii. Trei zile şi trei nopţi de ninsoare au închis Transalpina, cel mai înalt drum din România care traversează Parângul de la sud la nord prin patru judeţe.

Compania Naţională de Drumuri a anunţat că între Rânca şi Obârşia Lotrului s-au înregistrat căderi abundente de zăpadă. Drumarii din Gorj spun că au reuşit să împrăştie în zonă peste 10 tone de material antiderapant.

Deși a nins la munte, iar meteorologii anunță alte zile friguroase, șoferii nu se înghesuie încă să-și schimbe cauciucurile. Atenție! Dacă sunteți prins fără cauciucuri de iarnă pe un drum acoperit de zapadă, riscați să fiți amendați.

Dacă la munte temperaturile abia au atins în ultimele 24 de ore câteva grade, în sudul şi estul ţării a fost soare, cu peste 18 grade în termometre şi vreme ideală chiar şi pentru o baie în mare.

De miercuri însă, vin zăpezile la munte, cu viscol şi iarnă în toată regula. Temperaturile minime, în timpul nopţii, pot coborî până la minus 3 grade. Frig va fi şi joi, peste tot în ţară.

De vineri, însă, vremea schimbă temperaturile de iarnă cu cele de primăvară. Ne aşteaptă un sfârşit de săptămână cald, cu temperaturi de vară chiar, spun meteorologii, în cursul zilei de duminică.

Vremea 23 octombrie 2018. Prognoza meteo anunță ploi, vânt puternic... Meteo 23 octombrie 2018. Cum va fi vremea marți în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x