Antena Căutare

Meteo weekend 11 - 12 ianuarie 2020. Vreme se încălzește, temperaturi maxime de 12 garde

După frigul îndurat în ultimele zile, vremea se încălzește consederabil în toată România. Ceața și norii joși vor mai persista local în Transilvania, regiune în care și valorile termice vor fi mai apropiate de media climatologică a perioadei. Meteo 11 - 12 ianuarie 2020.

Meteo weekend 11 - 12 ianuarie 2020. Vreme se încălzește, temperaturi maxime de 12 garde
Vremea se încălzește în toată România | https://pixabay.com/

Potrivit vremea.ro, în regiunile intracarpatice și în nordul Moldovei, perioada weekend-ului va aduce o încălzire a vremii, pe măsură ce anticiclonul azoric se va consolida și se va deplasa către est, advectand în mod implicit și un aer mai cald dinspre Oceanul Atlantic.

Meteo 11 ianuarie 2020

Sâmbătă cerul va fi variabil în aproape toate regiunile, unele înnorări mai accentuate urmând să fie prezente doar în Transilvania, însă numai cu totul izolat se vor semnala unele burnițe și ploi slabe trecătoare. Vântul va suflă moderat la munte și în sud-vestul Olteniei și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 și 5 grade în Transilvania, Maramureș și Crișana, 2-7 grade în Banat, 7-12 grade în Oltenia și Muntenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în zonele deluroase) și 5-10 grade în Moldova.

Temperaturi România. Vremea 11 ianuarie

Iași: 5 grade

Bacău: 7 grad

Galați: 9 grad

Constanța: 7 grade

București: 8 grade

Craiova: 11 garde

Târgu-Jiu: 10 grade

Timișoara: 5 grade

Sibiu 1 grad

Brașov: 2 grad

Cluj-Napoca: 2 grade

Satu Mare: 0 grade

Meteo 12 ianuarie 2020

Duminică vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă în mare parte din țara, cu excepția nord-estului (unde vor cădea izolat câteva ploi slabe) și a Transilvaniei (unde ceată va persistă și în cursul după-amiezii). Tot în Transilvania temperaturile vor fi considerabil mai scăzute în comparație cu regiunile sudice, datorită păstrării unei inversiuni termice până la altitudini de 500-700 de metri. Vântul va suflă moderat în Bărăgan și Dobrogea și mai mult slab în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -2…3 grade Celsius în Transilvania, Maramureș și Crișana, 0-5 grade în Banat, 5-10 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 3-8 grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în zonă Obcinelor Bucovinei.

Temperaturi România. Vremea 12 ianuarie

Iași: 4 grade

Bacău: 4 grad

Galați: 5 grad

Constanța: 7 grade

București: 8 grade

Craiova: 9 garde

Târgu-Jiu: 9 grade

Timișoara: 3 grade

Sibiu 2 grad

Brașov: 2 grad

Cluj-Napoca: 2 grade

Satu Mare: 2 grade

Meteo 10 ianuarie 2020. Temperaturi de primăvară în plină iană... Vremea se răcește doar la munte. Temperaturi extrem de mari în restul țării. Prognoza ANM până la finalul lunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x