Antena Căutare

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni 22 octombrie-4 noiembrie

Meteorologii au atualizat prognoza meteo pentru săptămâna viitoare 22-28 octombrie 2018. Temperaturi de minus 10 grade Celsius, lapovita si ninsori saptamana viitoare.

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni 22 octombrie-4 noiembrie Galerie
prognoza meteo pentru 2 saptamani

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Vremea se schimbă radical săptămâna viitoare, când temperaturile scad considerabil. La munte se înregistrează valori negative încă de miercuri noapte, când vom avea lapoviță și ninsoare!

Prognoza meteo 22 octombrie - 4 noiembrie la munte

Potrivit vremea ido, prognoza meteo indică o răcire dramatică a vremii. La munte temperaturile scad și cu 15 grade față de săptămâna precedentă, joi înregistrându-se maxime de doar patru grade Celsius. Minimele vor scădea până la -1 un grad (miercuri noapte), joi se înregistrează -4 grade Celsius.

Scăderile termice continuă în a doua săptămână, respectiv 29 octombrie - 4 noiembrie, cu valori de până la -10 grade Celsius.

Prognoza meteo 22 octombrie - 4 noiembrie la munte

La București, prognoza meteo 22-29 octombrie anunță temperaturi maxime de între 13 și 19 grade Celsius pe timpul zilei, iar pe timpul nopții valorile vor coborî până la 3 grade Celsius, joi, 25 octombrie. La Bucurști, cerul e menține înnorat, dar nu sunt anunțate ploi, până luni, 29 octombrie, când precipitațiile vor fi semnificative: 3 l/m², iar vântul va sufla cu putere.

În a doua săptămână de prognoza, temperaturile la București debutează cu temperaturi de 19 grade Celsius la amiază și 7 grade pe timpul nopții. Nu sunt anunțate ploi.

Prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni 22 octombrie-4 noiembrie aduce iarna timpurie, așadar scoateți-vă hainele groase din dulap, dacă nu ați făcut-o deja!

Vești proaste de la meteorologi! Temperaturile scad drastic și apar primele ninsori, după ce România a fost lovită de va... Vremea 23 octombrie 2018. Un fenomen meteo ciudat se abate asupra României: „Trebuie să ne pregătim pentru ce e mai rău”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x