Antena Căutare

Natura se DEZLĂNȚUIE! O altă țară a fost lovită de un ”Super-Taifun”! Zeci de mii de oameni au fost EVACUAȚI

Fenomen meteo extrem în Filipine. "Super-Taifunul" Mangkhut a lovit statul sud-est asiatic cu vânt puternic şi precipitaţii abundente. Rafalele de vânt au viteze de până la 255 de km pe oră, echivalente cu cele ale unui uragan de categoria 5.

Fenomen meteo extrem în Filipine. "Super-Taifunul" Mangkhut a lovit statul sud-est asiatic cu vânt puternic şi precipitaţii abundente. Rafalele de vânt au viteze de până la 255 de km pe oră, echivalente cu cele ale unui uragan de categoria 5.

Acoperişurile mai multor clădiri au fost smulse de vânt, iar sute de copaci şi stâlpi electrici au fost puşi la pământ. Zeci de curse aeriene şi internaţionale au fost anulate până duminică, iar zeci de mii de oameni au fost evacuaţi din zonele de risc.

Mangkhut se va îndrepta ulterior spre coasta sudică a Chinei. De altfel, în Hong Kong au fost deja începute pregătirile pentru înfruntarea taifunului.

Anunț de ULTIMĂ ORĂ făcut de meteorologi! Zonele în care a fost emis COD GALBEN de ceață ... Vremea 15 septembrie. Prognoza meteo anunță caniculă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x