Antena Căutare

Ninge ca-n povești în județele Brașov și Covasna. Primele imagini din județele unde iarna s-a instalat 

Ninge abundent şi în judeţele Braşov şi Covasna, iar asta este o veste bună pentru hotelieri şi pasionaţii sporturilor de iarnă! Însă, ninsoarea este o problemă pentru autorităţile care trebuie să lucreze la foc continuu pentru ca drumurile sunt rămână practicabile.

Zăpada continuă să cadă cu abundență pe zonele montane din județele Brașov și Covasna. DRDP Brașov a acționat cu 76 utilaje de deszăpezire și s-au răspândit peste 230 de tone de material antiderapant.

Autoritățile vă recomandă să conduceți cu grijă în zonele afectate și adaptați viteza la condițiile de drum.

Codul galben de ninsori, valabil până la ora 18:00

ANM a emis o avertizare cod galben de ninsori şi viscol la munte şi strat consistent de zăpadă. Alerta meteo este valabilă până în 29 ianuarie, ora 18:00. La Rânca, stratul de zăpadă este unul important, ninsorile revenind încă de luni în staţiune.

Cantitățile de precipitații vor depăși local 15-20 l/mp, iar în Munții Apuseni, în grupele vestice ale Carpaților Meridionali și în nordul Carpaților Orientali, peste 25 l/mp, astfel încât se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent.

Un ciclon va lovi România! Vremea o va lua razna, în următoarele zile! Unde se vor rupe norii și când se vor înregistra ... Meteo 30 ianuarie 2020. Vremea se va ameliora, însă nu scăpăm de ploi și ninsori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x