Ninge puternic în Capitală la această oră! Meteorologii sunt în alertă: Stratul de zăpadă creează deja probleme

Ninge cu putere în Capitală la această oră și, potrivit meteorologilor, stratul de zăpadă depus va fi unul consistent. ANM anuntă că vor mai fi ninsori în București, dar și în mai multe zone din țară

Ninge cu putere în Capitală la această oră și, potrivit meteorologilor, stratul de zăpadă depus va fi unul consistent. ANM anuntă că vor mai fi ninsori în București, dar și în mai multe zone din țară

În plus, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo în regiuni din ţară, valabilă pentru următoarele două săptămâni. Vremea se mai încălzeşte în perioada 17-18 ianuarie, apoi temperaturile scad uşor şi apoi cresc cu câteva grade, din 21 ianuarie.

Începând din 19 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea ușor de la medii de 2 grade spre o medie de -2 respectiv -1 grad în perioada 21 – 23 ianuarie, după care va urma o ușoară creștere, spre 2 grade. Temperaturile minime vor fi negative pe tot parcursul intervalului și se vor situa în medie între -8 și -2 grade, exceptând noaptea de 16 ianuarie, când acestea vor coborî local sub pragul de ger, fiind în medie în jurul a -10 grade.

Precipitații, slabe cantitativ, se vor semnala aproape zilnic, pe parcursul celor două săptămâni.

În zonele montane, se vor înregistra permanent medii ale temperaturii aerului sub pragul de îngheț. Astfel, media maximelor va scădea pe 15 ianuarie, până spre -11 grade, apoi va crește spre -1 şi 0 grade, în zilele de 17 și 18 ianuarie. Începând din 19 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea treptat spre o medie de -5 grade în perioada 21 – 23 ianuarie, după care va urma o ușoară creștere spre -2 grade. Temperaturile minime se vor situa, în medie, între -10 și -5 grade, exceptând nopțile de 15 și 16 ianuarie, care vor fi cele mai reci, cu o medie de -13 respectiv -12 grade.

Vor fi ninsori moderate și local însemnate cantitativ în primele zile. În restul intervalului de două săptămâni, se vor semnala zilnic precipitații în general slabe, predominant ninsori.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri