Antena Căutare

Un nou episod de iarnă, la mijlocul lui aprilie! Ninge puternic în nordul țării. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele zile?

Tablou de iarnă, în mijlocul lunii aprilie. A nins puternic, marți dimineață, în partea de nord a țării. Ce anunță meteorologii pentru următoarele zile?

După ce toată dimineața a nins puternic în partea de nord a țării, la această oră ninsoarea s-a transformat în lapoviță. Stratul de zăpadă depus în cursul dimineții a început deja să se topească.

Autoritățle au reacționat imediat. Echipajele de deszăpezire au fost scoase pe toate drumurile naționale.

Temperaturile încep să crească

De miercuri, vremea pare sp revină la sentimente mai bune. Scăpăm de ploi, vântul se mai linitește, temperaturile cresc. Maximele pornesc de la 9 grade şi se opresc la 17 grade Celsius.

Joi vremea continuă să rămână plăcută, dar dimineaţa şi noaptea o să fie tot frig. Soarele străluceşte în voie, iar vântul suflă în continuare cu putere pe la munte şi în Dobrogea. Maximele vor fi curpinse între 14 şi 22 de grade.

Cum va fi vremea în București?

În București, marți și miercuri, valorile termice diurne se vor menţine peste cele normale pentru mijlocul lunii aprilie, astfel încât temperatura maximă va fi de 21 – 22 de grade.

Meteorologii au emis, luni, două atenţionări Cod galben de intensificări ale vântului şi ninsori în zona montană, valabile începând de marţi dimineaţa, în primă fază în peste trei sferturi din ţară, iar ulterior în 19 judeţe.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Sursa video: Antena 3

Meteo 15 aprilie 2020: Cerul va fi în mare parte însorit și se vor înregistra temperaturi maxime de 16 grade Celsius... Meteo 16 aprilie 2020: Cerul va fi însorit și se vor înregistra temperaturi maxime de 22 grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x