Antena Căutare

Ninsorile revin de marți! ANM a emis prognoza: Cum va fi vremea în săptămâna următoare, 3 - 9 decembrie

ANM a emis prognoza meteo pentru săptămâna care urmează, 3 - 9 decembrie 2018. Potrivit meteorologilor, valorile termice vor mai crește cu câteva grade, însă revin ninsorile. 

ANM a emis prognoza meteo pentru săptămâna care urmează, 3 - 9 decembrie 2018. Potrivit meteorologilor, valorile termice vor mai crește cu câteva grade, însă revin ninsorile.

Precipitațiile sub formă de lapoviță și ninsoare își vor face apariția de marți, îndeosebi în regiunile înalte, în depresiuni și la munte.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile intracarpatice și la munte, iar în extremitatea sudică a țării acestea se vor situa ușor sub cele normale. În restul teritoriului temperaturile vor fi în general apropiate de cele specifice la această dată.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în această săptămână vor fi mai ridicate decât cele normale ale perioadei, excedent ce va fi mai pronunțat în nord-vestul teritoriului. În restul țării regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel climatologic normal pentru această perioadă.

Anunț îngrijorător de la ANM: Va fi mult mai frig în zilele următoare! Sudul României, polul gerului... Fenomen extrem în România! Meteorologii anunță temperaturi de peste 10 grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x