Antena Căutare

Nouă alertă meteo pentru toată ţara! Urgia se întoarce în România și durează câteva zile

Nu scăpăm nici în zilele următoare de ploi abundente si vijelii. Aceste fenomene meteorologice extreme se vor manifesta cel mai puternic în Nordul, Centrul si Nord-vestul țării, unde izolat va cădea chiar și grindina.

Nu scăpăm nici în zilele următoare de ploi abundente si vijelii. Aceste fenomene meteorologice extreme se vor manifesta cel mai puternic în Nordul, Centrul si Nord-vestul țării, unde izolat va cădea chiar și grindina. Spre sfârsitul săptămânii instabilitatea atmosferică va cuprinde toate regiunile țării.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în vestul, nord-vestul şi parţial în centrul ţãrii, unde local se vor semnala averse şi doar trecãtor şi izolat descãrcãri electrice. Pe spaţii mici, în special în zonele montane, cantitãţile de apã vor mai depãşi 15-20 l/mp.

Vremea va fi în general instabilã în vestul, nordul şi centrul ţãrii, precum şi în zonele montane şi submontane, unde înnorãrile vor fi temporar accentuate şi se vor semnala averse trecãtor însoţite de descãrcãri electrice.

Cantitãţile de apã vor depãşi pe arii restrânse 15...25 l/mp şi izolat 30 l/mp, cu precãdere la munte. Punctiform va cãdea grindinã. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de manifestãri îşi vor face apariţia doar pe arii restrânse, cel mai probabil în sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri în timpul ploilor, iar pe parcursul zilei, local şi în regiunile sudice.

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 27 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 şi 18 grade.

Ploi torenţiale şi grindină până joi! ANM a emis o nouă informare meteorologică... Vremea 23 mai 2019. Prognoza meteo: furtuni și vijelii în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x