Antena Căutare

Luna octombrie vine cu schimbări dramatice ale vremii! Anunțul făcut de meteorologi! Zonele în care temperaturile scad drastic și se vor semnala ploi

Toamna capricioasă, cu variaţii extreme de temperatură de la o zi la alta, ne pune la încercare sănătatea. Medicii avertizează că stresul termic, resimţit zilele acestea, poate avea efecte devastatoare, mai ales asupra copiilor şi vârstnicilor.

Toamna capricioasă, cu variaţii extreme de temperatură de la o zi la alta, ne pune la încercare sănătatea. Medicii avertizează că stresul termic, resimţit zilele acestea, poate avea efecte devastatoare, mai ales asupra copiilor şi vârstnicilor. Există însă soluţii la îndemâna tuturor pentru a contracara efectele negative, mai ales că meteorologii anunţă că vremea va continua să fie schimbătoare şi în zilele următoare.

Dacă termometrele au indicat azi în Bucureşti şi peste 20 de grade Celsius, din această noapte se va răci iar în multe zone din ţară.

Vom avea parte de o vreme extrem de schimbătoare, cu alternanțe termice mari de la o zi la alta. Din partea de duminică spre luni așteptăm să înceapă ploile mai ales în partea de sud est a țării, mai ales în Dobrogea. Iar mâine să cuprindă zone extinse din Muntenia, Dobrogea, Oltenia, parțial Moldova.

Toate aceste schimbări reprezintă un stres suplimentar pentru organism, avertizează medicii.

”Oscilațiile de temperatură extreme supun organismul la un stres destul de mare, în specila al vârstelor extreme, vorbim de grupa de vârstă sub 5 ani și seniori, nu în ultimul rând de gravide de pacienții cronici.

Astfel, în această perioada se recomadă să fim atenți la cum ne îmbrăcăm copiii, ce lichide consumăm și ce tipuri de lichide. este indicat consumul de lichide. E indicat să ne facem profilaxia pentru gripă.

Prognoza meteo pentru luna octombrie. Mihai Voropchievici îți spune când scad temperaturile și când vin ploile... Vremea 1 octombrie. Prognoza meteo anunță ploi abundente. Când se încălzește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x