Ploi, lapoviță și ninsori săptămâna asta! Prognoza meteo 15-21 aprilie 2019

 

Prognoza meteo România săptămâna 15-21 aprilie 2019. Vremea săptămâna viitoare anunță ploi la București, lapoviță și ninsori la munte. Meteo Brașov și Azuga, București, vremea de Florii.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 15-21 aprilie. În România, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

Vremea de Paște și de 1 Mai. Frig de Florii! ANM a schimbat prognoza meteo

Prognoza meteo București 15-21 aprilie 2019

Vremea săptămâna viitoare în București, aduce valori termice în ușoară creștere față de temperaturile din weekend, însă meteorologii avertizează că nu scăpăm de ploi. Prognoza meteo în București aduce temperaturi ce se vor încadra între 16 grade C, iar cele minime  vor coborî până la de 4 grade C. 

Luni, vremea în București va avea un cer parțial noros, temperaturile se vor încadra între 13 grade C și 5 grade C, vântul va sufla cu 13 km/h, dar nu sunt anunțate ploi.

Marți, miercuri și joi sunt anunțate averse, atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții. În weekend, de Florii, nu vor cădea precipitații, dar temperaturile nu vor trece de 16 grade C, la amiază.

Prognoza meteo 15-21 aprilie 2019. Vremea la munte

La munte sunt așteptate precipitații și temperaturi scăzute. În zonele mai înalte, precipitațiile vor cădea sub formă de lapoviță de ninsoare, atât pe parcursul zilei, cât și pe parcursul nopții.

Meteo Azuga. Temperaturile maxime și minime din timpul săptămânii se vor încadra între 9 grade C, iar cele minime de - 4 grade C. Averse sub formă de ninsoare se vor înregistra marți și joi noapte, iar lapoviță și ninsori, pe timpul zilei - miercuri și vineri. Nopțile vor fi cețoase. În weekend, de Florii, temperaturile se vor încadra între 11 și -2 grad C. Nu sunt anunțate ploi sau precipitații.

Meteo Brașov. Vremea în Brașov de săptămâna viitoare va fi caracterizată de ploi, mai ales pe timpul nopții. Temperaturile se vor încadra între 12 grade C și -4 grade C. De Florii, atmosfera va fi însorită și nu sunt anunțate precipitații. 

Vremea 15-21 aprilie 2019 la mare

Meteo Constanța. Vreme în general mohorâtă și ploiasă pe tot parcursul săptămânii viitoare. Temperaturile se vor încadra între 12 și grade C și 7 grade C. Va ploua de luni până miercuri, atât pe timpul nopții, cât și ziua, iar cantitățile de apă care se vor strânge vor fi semnificative - 3 L/m². În weekend și de Florii, nu sunt prognozate precipitații, însă cerul se va menține parțial noros. Temperaturile maxime ating 14 grade C, iar minimele coboară până la 8 graed C.

sursa foto: hepta.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI