Căutare Live

Alertă meteo! Ploi puternice, descărcări electrice și frig, în România! Când scăpăm de vremea rea

În România este în vigoare o informare meteorologică de vreme rea. Meteorologii au anunțat ploi, descărcări electrice și temperaturi scăzute, în cea mai mare parte a țării.

Ploi puternice, descărcări electrice și frig, în România! Când scăpăm de vremea rea

Hepta

Sunt anunțate averse, cãderi de grindinã, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului şi vijelii.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitãţile de apã vor depãşi 15...25 l/mp şi pe arii restrânse 30...40 l/mp.

Temperaturile vor fi sub cele obișnuite în această perioadă, 14-15 grade în estul Transilvaniei, și cel mult 22 de grade se vor atinge în zona Banatului.

În Capitală se va menține o temperatură scăzută pentru sfârșitul acestei luni, după amiază fiind condiții ridicate de ploi. La noapte, temperatura va fi de 9 grade.

Vineri vom avea parte de aceleași temperaturi. Însă, sâmbătă, potrivit ANM, se va încălzi și vom ajunge la 22 de grade, dar fără să scăpăm de umbrele. Duminică, temperaturile vor crește până la 23 de grade în Capitală.

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit informarea de vreme rea, până duminică, 31 mai, ora 23:00.

Meteorologii, o nouă alertă de vreme severă! Ploi torențiale, vijelii și grindină, în România, până duminică seară.... Cum va fi vremea în weekend. Zonele în care sunt anunțate ploi torențiale, descărcări electrice și temperaturi scăzute...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri