Antena Căutare

Atenționare de maximă importanță! Ploi torențiale și furtuni în aproape toată țara! Zonele afectate în următoarele zile

Meteorologii au prelungit până vineri, la ora 22.00, informarea vizând o instabilitate atmosferică temporar accentuată, în toată țara fiind posibile ploi torențiale, descărcări electrice și furtuni. 

Meteorologii au prelungit până vineri, la ora 22.00, informarea vizând o instabilitate atmosferică temporar accentuată, în toată țara fiind posibile ploi torențiale, descărcări electrice și furtuni.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), astfel de fenomene vor avea o probabilitate mai ridicată de apariţie în după-amiaza zilei de joi, 23 mai, în vestul, centrul şi nordul ţării.

Pe parcursul zilei de vineri, 24 mai, sunt posibile ploi torențiale, descărcări electrice și furtuni în regiunile estice, sud-estice, nordice şi centrale.

Cantităţile de apă vor depăşi 15...25 l/mp şi pe arii restrânse 35...40 l/mp, potrivit meteorologilor.

Manifestări ale instabilităţii atmosferice se vor semnala şi în după-amiaza zilei de sâmbătă (25 mai), cu precădere în zona Carpaţilor Orientali şi în regiunile limitrofe.

Vremea 23 mai 2019. Prognoza meteo: furtuni și vijelii în România... Vremea în București se stică. ANM anunță ploi torențiale și descărcări electrice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x