Antena Căutare

Alertă! Ploi torențiale și grindină în București! Când începe potopul în Capitală

Ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și condiții de grindină au fost anunțate pentru acest weekend, în București, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și condiții de grindină au fost anunțate pentru acest weekend, în București, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Potrivit ANM, sâmbătă, vremea va fi caldă, dar și în general instabilă. Mai ales după-amiaza și seara vor fi intervale cu averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperatura maximă se va situa în jurul a 30 de grade, iar cea minimă va fi de 17...18 grade.

Duminică, vremea în București se va menține caldă, iar instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi intervale cu averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și condiții de grindină.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 17...18 grade.

Cod roşu de fenomene periculoase în țară! Zonele afectate, în următoarele ore... Atenționare de maximă importanță de la meteorologi! Este Cod portocaliu de ploi torenţiale şi vijelii! Zonele afectate, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x