Căutare Live

Ploi torențiale, vijelii și grindină, în mai multe regiuni din țară. Care sunt zonele în care a fost emis Cod portocaliu de vreme rea

Veștile proaste vin de la meteorologi, întrucât au fost emise avertizări de Cod portocaliu și Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină, ce sunt valabile pentru regiunile din nordul, centrul și vestul țării. 

Ploi torențiale, vijelii și grindină, în mai multe regiuni din țară. Care sunt zonele în care a fost emis Cod portocaliu de vreme rea

Profimedia Images

Potrivit meteorologilor, pe parcursul zilei de miercuri, între orele 10:00 - 21:00, vor fi sub Cod portocaliu de vreme rea zone din Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, precum şi din nordul Moldovei, unde se vor semnala averse torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 30 - 40 litri/mp şi, pe arii restrânse, 50 - 70 litri/mp.

De asemenea, în intervalul menţionat, în nordul Moldovei, estul Olteniei şi vestul Munteniei, precum şi la munte, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse care vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20 - 25 litri/mp şi izolat 40 - 50 litri/mp. În aceste zone, ANM a emis o avertizare Cod galben de averse torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină, potrivit Agerpres.

Meteorologii avertizează că manifestări de instabilitate atmosferică se vor semnala, local şi temporar, şi în estul şi sud-estul teritoriului.

Cod portocaliu de furtuni și fenomene meteo periculoase în trei județe din România! Cât ține avertizarea de vreme rea... Meteorologii, anunț de ultimă oră. Ploi torențiale și furtuni violente, în mai multe județe din țară. Iată care sunt zon...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri