Căutare Live

Ploile torențiale nu se opresc. Meterologii, anunț de ultimă oră. Care sunt zonele care vor fi lovite de furtuni, vijelii și grindină

Ploile torențiale nu se opresc nici miercuri în România, cea mai mare parte a țării aflându-se sub o informare meteo de instabilitate accentuată.

Ploile torențiale nu se opresc. Meterologii, anunț de ultimă oră. Care sunt zonele care vor fi lovite de furtuni, vijelii și grindină

Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în intervalul orar 12:00 - 22:00, în regiunile intra-carpatice, la deal şi la munte, se vor semnala averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi grindină. De asemenea, cantităţile de apă vor depăşi 20 - 25 l/mp, iar pe arii restrânse 30 - 35 l/mp.

România nu scapă de ploile torențiale! Unde se vor mai rupe norii, până pe 17 august, și unde va fi deosebit de cald

La nivelul Capitalei, pe parcursul zilei de miercuri, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare spre seară, însă probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade Celsius, în timp ce minimele vor oscila între 17 şi 19 grade Celsius.

Directorul ANM anunţă o nouă avertizare de ploi puternice şi vijelii

Cod galben de ploi, până la ora 10:00

De asemenea, până la ora 10:00 este valabil un Cod galben de instabilitate atmosferică. Astfel, până la această oră, în Maramureș, Munții Apuseni, Carpații Orientali și local în Transilvania și Moldova vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice și grindină. Se vor înregistra cantități de apă de peste 20...25 l/mp și izolat 30...50 l/mp.

Avertizare ANM, COD GALBEN: Vremea face ravagii în România! Ploile torențiale și canicula pun stăpânire pe țară... România asaltată de vijelii, grindină și averse torențiale! ANM a anunțat COD GALBEN...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri