Antena Căutare

Alertă meteo! Ploile pun stăpânire pe România! În ce regiuni va ploua puternic, în următoarele zile

Ploile pun stăpânire pe România, iar temperaturile scad ușor, după data de 14 noiembrie, au anunțat meteorologii.

Alertă meteo! Ploile pun stăpânire pe România! În ce regiuni va ploua puternic, în următoarele zile
Se anunță ploi în România. Ilustrație.

Joi şi vineri, ploile pun stăpânire pe toate regiunile! Însă, deşi valorile termice vor fi în scădere în toată ţara, vremea se va menţine caldă pentru această perioadă din an, cu temperaturi maxime între 12 şi 20 de grade şi minime între 6 şi 14 grade.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), va ploua pe arii extinse, moderat cantitativ în sud-vest, în sud, în centru şi la munte, iar în celelalte zone vor fi ploi locale, în general slabe.

Vineri vom avea parte tot de 20 de grade, dar şi precipitaţii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 20 de grade, iar cele minime între 0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 13...14 grade pe litoral şi în zona de deal a Banatului. Cu precădere noaptea, în zonele joase de relief, mai ales din sud şi est, pe arii restrânse va fi ceaţă.

Sâmbătă scăpăm de ploi, iar vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat şi pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 21 de grade, iar cele minime între 4 şi 12 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Local, dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief va fi ceaţă.

În weekend, valorile termice vor fi peste cele normale, iar probabilitatea de apariţie a ploilor va fi în creştere în vest, sud-vest, centrul, dar şi la munte.

Primul weekend cu ploi din noiembrie! Vremea se strică și va ploua în aproape toată țara... Vremea 14 noiembrie 2019. Temperaturile scad rapid și ploile se extind...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x