Antena Căutare

Vine gerul Bobotezei, cu temperaturi de până la - 24 de grade! ANM anunță frig crunt în toată țara!

Vremea se strică în toată țara! Vine gerul Bobotezei de îngheaţă şi termometrele. Se anunţă temperaturi de -24 de grade.

Vremea se strică în toată țara! Vine gerul Bobotezei de îngheaţă şi termometrele. Se anunţă temperaturi de -24 de grade.

“Temperaturile minime vor fi negative în toată ţara. Se vor înregistra valori de până la -7, -8 chiar şi -9 grade”, a declarat pentru Mediafax, Alina Şerban, meteorolog de serviciu al Administrației Naționale de Meteorologie.

Potrivit ANM, în noaptea de duminică spre luni va fi și mai rece, în Maramureş, Transilvania şi Crişana, dar și în zonele depresionare și la munte, temperaturile vor ajunge până la - 24 de grade Celsius.

Vremea de Bobotează. Ger în toată țara și ninsori răzlețe

“Vor fi şi precipitaţii sub formă de ninsoare sâmbătă, în regiunile Vestice, Nord-Vestice, iar noaptea se vor extinde şi în celelalte regiuni. Duminică, vremea va fi în general închisă, cu ninsori în aproape toată ţara, pe arii mai extinse în Sud, Centru şi Est, iar pe arii mai restrânse în Vest şi Nord, acolo unde de altfel în noaptea de duminică spre luni cerul va deveni variabil, motiv pentru care temperaturile vor ajunge sub pragul gerului, sub -10 grade”, a mai spus meteorologul de serviciu.

Și în Capitală vremea va fi rece. Sâmbătă şi duminică, în timpul zilei, va fi în jur de un grad, iar în timpul nopţii se vor înregistra -6, -7 grade.

Temperaturi de - 15 grade Celsius și ninsori în aproape toată țara, în următoarele ore! Anunțul de ultimă oră făcut de m... Meteo din bătrâni, pentru luna ianuarie: Căderi abundente de zăpadă în perioada următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x