Căutare Live

Prognoză ANM: Vijelii în ziua venirii Papei la Bucureşti. Vremea rea se va păstra tot weekendul

În mai puţin de 24 de ore, Papa Francisc ajunge în România. Sunt pregătiri în toate punctele importante ale vizitei şi pe traseul pe care îl va parcurge Suveranul Pontif.

În mai puţin de 24 de ore, Papa Francisc ajunge în România. Sunt pregătiri în toate punctele importante ale vizitei şi pe traseul pe care îl va parcurge Suveranul Pontif.

Potrivit Antena3, meteorologii au au emis o prognoză specială potrivit căreia vremea va fi extrem de instabilă şi vom avea parte de ploi torenţiale, vânt puternic, descărcări electrice şi posibil grindină.

''Vorbim în continuare de instabilitate. Astăzi a fost emis un cod galben pentru următoarele ore în Maramureş, Transilvania, Moldova, parţial Muntenia şi Dobrogea, unde deja sunt manifestări de instabilitate în desfăşurare, respectiv averse torenţiale, descărcări electrice, grindină (...) Vremea nu se ameliorează în următoarele zile, informarea meteorologică urmând să se menţină în vigoare până pe 3 iunie la ora 10, interval în care aşteptăm în aproape toată ţara, instabilitate accentuată şi foarte probabil vom emite noi atenţionări sau chiar avertizări pentru următoarele zile. Mâine, cele mai intenes fenomene urmând să se producă spre seară, în cursul nopţii, în jumătatea de sud a ţării'', a anunţat meteorologul Mihai Huştiu de la ANM.

Vremea de Rusalii 2019. Prognoza meteo de Rusalii la mare și la munte... ANM a emis Cod Portocaliu de averse torențiale în România! În ce zone e prăpăd!...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri