Antena Căutare

Prognoza Meteo, 10 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Prognoza meteo, sâmbătă, 10 octombrie 2020. Cerul va avea înnorări şi temporar va ploua mai ales în cursul zilei. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări, iar precipitațiile vor pune stăpânire pe aproape tot teritoriul. Temperatura maximă, apropiată de cea normală pentru această dată se va situa în jurul a 20 de grade, iar cea minimă va fi de 12-14 grade.

Prognoza Meteo, 10 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Prognoza Meteo, 10 octombrie 2020. Meteorologii anunță cer noros și ploi

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 23 de grade, iar cele minime în general între 6 şi 15 grade. Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă. Şi în Capitală, valorile termice diurne vor fi în continuare apropiate de cele climatologic specifice perioadei, cu o maximă de 21...22 de grade.

În special la începutul zilei, cerul va avea înnorări temporare şi vor mai fi ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat.

Mergem în partea de N-V a țării, mai exact în Maramureș unde ne așteaptă o zi noroasă asaltată de ploi , dar și cu câteva raze, temperaturile vor ajunge până la 12 grade.

După o săptămână de ploi, soarele se va arăta și în Crișana. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 18 grade.

Bănățenii se vor bucura și ei de câteva raze de soare, dar norii și precipitațiile ușoare nu vor lipsi. Maximele zilei de azi se vor încadra 18 grade și 20 grade.

La fel și în Oltenia, toamna își face simțită prezența, aici vom avea averse, intensificări ale vântului și ploi! Maximele termice de astăzi vor fi cuprinse între 19-20 de grade.

Cea mai mare parte a teritoriului Transilvaniei vântul va avea unele intensificări, vor fi semnalate ploi, iar temperaturile nu vor depăși astăzi 15-16 grade.

Pentru Moldova, meteorologii anunță descărcări electrice, ploi și vânt. Vom avea astăzi doar 17-19 grade.

Nici în Dobrogea nu vom scăpa de vânt, ploi și descărcări electrice dar acestea vor fi ceva mai salbe în intensitate. Valorile termice de astăzi vor urca până la 21 de grade.

În Muntenia, ploile vor pune stăpânire pe teritoriu. Maximele termice de astăzi vor fi cuprinse între 20 de grade în Pitești și 20 de grade în Giurgiu.

În București, astăzi, vom avea parte de ploi, se vor înregistra 23 de garde Celsius.

Când se schimbă vremea. ANM a anunțat când se opresc ploile... Prognoză meteo, 11 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x