Prognoza meteo 11 septembrie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Sâmbătă, 11 septembrie 2021, vremea se menține frumoasă și caldă în mai toate zonele țării. Descoperă ce vești aduce prognoza meteo pentru această zi.

Meteorologii au emis o prognoză meteo pentru ziua de sâmbătă, 11 septembrie 2021

sursa foto: Profimedia

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 11 septembrie 2021, arată că vremea se va menține frumoasă și caldă în cea mai mare parte a țării. În multe dintre orașe, cerul va fi variabil spre senin și vântul va sufla destul de slab. Maximele zilei vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade, în timp ce minimele se vor situa între 7 și 19 grade Celsius. În zona de est a Transilvaniei, temperaturile vor coborî până la 3-4 grade Celsius. Condiții de ceață ar putea să apară dimineața și noaptea, dar doar în anumite zone.

Prognoză meteo 4 septembrie 2021, București

În București, ziua de sâmbătă aduce o vreme frumoasă, ce se va încălzi ușor. Cu un vânt slab și cer preponderent senin, locuitorii Capitalei se vor putea bucura din plin de plimbări. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 28 de grade, iar minimele vor coborî până la 13-14 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo pentru două săptămâni. În weekend revin temperaturile de vară, de la jumătatea lunii septembrie se răcește

Prognoză meteo 4 septembrie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea –12°C

Timișoara – 12°C

Baia Mare – 11°C

Craiova – 12°C

Sibiu – 8°C

București – 12°C

Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

Constanța – 17°C

Galați – 13°C

Brașov – °C

Miercurea Ciuc – 1°C

Iași – 10°C

Cluj-Napoca – 10°C

Suceava – 9°C

Vremea la munte, 4 septembrie 2021

Și la munte ziua de 11 septembrie 2021 vine cu o vreme frumoasă, chiar dacă pe alocuri ar putea să apară ceața. Cerul va fi variabil și vântul va sufla slab spre moderat. La Sinaia, de exemple, temperaturile vor ajunge până la 17 grade Celsius, iar minimele nu vor coborî sub 8 grade Celsius. De asemenea, meteorologii anunță că vremea se va încălzi ușor în majoritatea masivelor, așa că veștile sunt bune mai ales pentru pasionații de drumeții.

Vremea la mare, 4 septembrie 2021

Pentru cei care vor să meargă sau sunt deja pe litoral, prognoza meteo pentru 11 septembrie 2021 anunță o vreme frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, dar ar putea să apară și înnorări temporare. Vântul va sufla slab, iar gradele din termometre se vor situa cel mult între 23 și 26 grade Celsius. Minimele vor rămâne la valoarea de 17-19 grade Celsius. Apa mării va avea în jur de 19-21 de grade. La Mamaia și Costinești se vor înregistra 25 de grade, în timp ce în Neptun și la Vama Veche gradele din termometre vor indica 24 de grade Celsius.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri