Prognoza meteo 12 septembrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Duminică, 12 septembrie 2021, vremea va fi mai caldã decât în mod obişnuit pe timpul zilei îndeosebi în regiunile vestice şi sudice din România. Află de pe a1.ro prognoza meteo completă pentru această zi.

Duminică, 13 septembrie 2021, cerul va avea înnorãri temporare în est, sud-est şi la munte. Cu toate acestea, în zona montană, ploi de slabă durată vor apărea doar pe arii restrânse dupã orele amiezii. În restul teritoriului cerul va fi variabil la senin.

Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 30 de grade, iar cele minime între 9 şi 17 grade, cu valori mai scãzute în estul Transilvaniei spre 4…5 grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral.

Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri vor fi condiţii de ceaţã, cu o probabilitate mai ridicatã în zonele depresionare.

Vremea în București, 12 septembrie 2021

In Bucuresti, vremea va fi în continuare frumoasã, iar pe timpul zilei şi mai caldã decât în mod obişnuit.

Citește și: Prognoza meteo pentru două săptămâni. În weekend revin temperaturile de vară, de la jumătatea lunii septembrie se răcește

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã din Capitală va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã va fi de 11…14 grade.

Câte grade vor fi în cele mai importante orașe din România

Brașov: 24°C / 9°C

Iași: 27°C / 10°C

Cluj Napoca: 26°C/ 3°C

Constanța: 26°C/ 16°C

Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

Bacău: 27°C/ 7°C

Timișoara: 29°C/ 9°C

Oradea: 28°C/ 10°C

Sibiu: 25°C/ 7°C

Giurgiu: 29°C/ 11°C

Galați: 28°C/ 14°C

Arad: 29°C/ 11°C

Piatra Neamț: 26°C/ 10°C

Ploiești: 28°C/ 11°C

Pitești: 28°C/ 11°C

Prognoza meteo pentru luni, 13 Septembrie 2021, în România

Luni, 13 septembrie 2021, vremea va fi în general frumoasã şi mai caldã decât ar fi normal la aceastã datã în toatã ţara, în special pe timpul zilei.

Cerul va fi variabil la senin, local cu înnorãri temporare dupã-amiaza în zonele montane şi submontane unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã şi izolat descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade în estul Transilvaniei şi 31…32 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 8 şi 18 grade.

În a doua parte a nopţii se va forma ceaţã pe spaţii mici în nord şi în centru, mai ales pe vãi şi în depresiuni şi posibil şi pe litoral.

Cum va fi vremea în Capitală, 13 septembrie 2021

În Bucuresti, vremea va fi frumoasã, iar pe timpul zilei va deveni mult mai caldã decât în mod obişnuit în a doua decadã a lunii septembrie, cu o maximã a temperaturii aerului de 29….30 de grade.

Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla în general slab. Minima termicã va fi de 14…16 grade.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri