Antena Căutare

Prognoza meteo 14 martie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vremea începe să se încălzească treptat, iar dumincă temperaturile se vor încălzi semnificativ față de zilele anterioare.

Harta României ce are in fundal steagul
Vremea începe să se încălzească treptat în această duminică | Profimedia

Duminică, 14 martie 2021, vremea se va schimba treptat, iar temperaturile vor fi mai ridicate, dar normale pentru această perioadă a anului. Deși ne-am obișnuit cu vremea rece, acest final de săptămână aduce cu el câteva grade mai mult în termometre față de zilele anterioare, în care au predominat ninsorile și ploile.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că duminică se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 7 grade Celsius și 18 grade Celsius, iar temperaturile minime se vor încadra între -2 grade Celsius și 7 grade Celsius. În estul Transilvaniei își va face prezența o vreme mai friguroasă, iar temperaturile minime se duc spre -6 grade Celsius.

În acest final de săptămână, soarele nu își va face simțită prezența, iar în estul şi sud-estul ţării, cerul va fi mai mult senin exceptând primele ore ale zilei şi a doua parte a nopţii, când local se va semnala ceaţă, ploaie sau burniţă. În mai multe regiuni ale țării își vor face apariția precipitațiile, iar norii vor acoperi cerul.

Prognoză meteo 14 martie 2021 București

În București vremea va fi una liniștită, cerul se va păstra parțial înnorat la începutul zilei, iar pe parcursul acesteia va fi senin și ploile nu își vor face apariția până seara. Vor exista 20% șanse de precipitații și vântul nici nu se va simți, va sufla moderat cu 5 km/h.

În București se vor înregistra temperaturi maxime de 8-13 grade Celsius în ziua de duminică, iar temperaturile minime ajung la 0-1 grade Celsius.

Prognoză meteo 14 martie pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea – 12°C

Timișoara – 14°C

Baia Mare – 9°C

Craiova – 15°C

Sibiu – 14°C

București – 13°C

Constanța – 11°C

Galați – 15°C

Brașov – 14°C

Miercurea Ciuc – 9°C

Iași – 12°C

Cluj-Napoca – 12°C

Suceava – 14°C

Vremea la munte

Deși ne bucurăm de o încălzire în unele zone ale țării în acest final de weekend, la munte vremea se va păstra rece, iar ninsorile și lapovița și vor face simțită prezența. Se vor înregistra temperturi maxime între 5 grade Celsius și 11 grade Celsius, iar temperaturile minime vor fi de -2 grade Celsius.

Vor exista 10% șanse de precipitații, iar vântul va sufla slab și moderat, cu aproape 10 km/h, cerul se va păstra predominant înnorat, iar ploile nu ăși vor face apariția în această duminică la munte.

Vremea la mare

La mare cerul va fi însorit pe timpul zilei, iar noapte va fi senină. Se vor înregistra temperaturi maxime de 12 grade Celsius, dar vor exista și temperaturi minime de 6 grade Celsius pe timpul nopții.

Vântul va sufla în rafale de 15 km/h, iar șansele de precipitații sunt de 10%, temperaturile fiind unele normale pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo 13 martie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Alertă ANM. Cod galben de ceață. Vremea se menține rece. Ce ne așteaptă în următoarele 4 săptămâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x