Antena Căutare

Prognoza Meteo, 15 mai 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Conform ANM, sâmbătă vremea se va încălzi uşor, mai ales în sud-est, est şi centru, dar va deveni treptat instabilă în majoritatea regiunilor.

Vremea
Prognoza Meteo, 15 mai 2021. | Profimedia

Vor fi perioade cu nebulozitate accentuată, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în jumătatea de sud-vest a ţării şi pe arii restrânse în rest Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar pe alocuri se vor înregistra cantităţi de apă însemnate şi grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 şi 14 grade. Izolat, mai ales dimineaţa, se va semnala ceaţă.

Se vor înregistra maxime termice, în medie, de 25-27 de grade, se va răcori ulterior. Va urma un proces de încălzire, iar între încă din acest weekend unde valorile termice diurne se vor situa între 22 și 25 de grade, caracterizând un regim termic normal pentru această perioadă.

Nopțile vor fi răcoroase, iar media minimelor nocturne va fi de aproximativ 7 grade, apoi valorile termice vor fi în creștere spre 10-12 grade.

Citește și: Vremea pentru două săptămâni. ANM anunță temperaturi de până la 26 de grade Celsius și o răcire bruscă. Unde va fi cel mai cald

Prognoză meteo 15 mai 2021 București

În Capitală, vremea se va încălzi uşor, dar va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, ce se vor semnala cu o probabilitate mai mare spre seară şi noaptea.

Temperatura maximă va fi de 25-26 de grade, iar cea minimă de 11-13 grade.

Prognoză meteo 15 mai 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea – 22°C

Timișoara – 22°C

Baia Mare – 19°C

Craiova – 23°C

Sibiu – 21°C

București – 24°C

Constanța – 19°C

Galați – 25°C

Brașov – 21°C

Miercurea Ciuc – 19°C

Iași – 23°C

Cluj-Napoca – 21°C

Suceava – 21°C

Vremea la munte

La munte temperaturile se vor menține în creștere, iar vremea va fi una deosebit de frumoasă. Vântul va sufla slab și moderat, însă va avea unele intensificări la altitudinile mai înalte, în special în Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali. Cerul se va menține variabil ziua, iar noaptea predominant senin.

Vremea la mare

Vremea la are se va încălzi față de zilele anterioare. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 - 20 de grade Celsius, iar minimele între 6-10 grade Celisus. Nu vor exista șanse de precipitații, iar vântul va sufla slab și moderat.

Alertă ANM! Vreme rea în toată România. Ploi torențiale, grindină, vijelii și cod roșu de inundații... Prognoza Meteo, 16 mai 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x