Antena Căutare

Prognoza meteo 16 septembrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Joi, 16 septembrie 2021, vremea va fi frumoasă în prima parte a zilei, însă ploile își vor face apariția spre seară în vestul și centrul țării.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei
Joi, 16 septembrie 2021, vremea va fi frumoasă în prima parte a zilei, însă ploile își vor face apariția spre seară în vestul și centrul țării. | Profimedia

Vremea continuă să fie frumoasă în cea mai mare parte a țării. Cerul se va menține variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara în special în zonele montane, unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe de scurtă durată.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în centrul țării și în vest, mai ales în timpul precipitaților. Noaptea norii vor acoperi cerul în vest, nord-vest și parțial în centrul țării, iar precipitațiile își vor face simțită prezența.

În ceea ce privește temperaturile maxime de pe 16 septembrie 2021, se vor întregistra 21 - 32 de grade Celsius, iar minimele se vor situa între 9 - 18 grade Celsius. Dimineața și seara, pe suprafețe mici se va semnala ceață.

Prognoză meteo 16 septembrie 2021, București

În București vremea se menține plăcută în prima parte a zilei, iar temperaturile sunt mai mari pentru normalul acestei perioade a anului. Cerul se va menține variabil, cu unele înnorări după-amiază și seara.

Citește și: Prognoză meteo pentru 13 - 26 septembrie. Ce anunță meteorologii pentru următoarele două săptămâni

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări de scurtă durată spre seară și noaptea. Temperaturile maxime se vor situa între 26 - 28 de grade Celsius, iar minimele vor atinge 13 - 15 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt reduse, iar în prima parte a zilei soarele își face simțită prezența pe cer.

Vremea va fi frumoasă până spre sfârșit săptămânii, iar din data de 17 - 18 septembrie temperaturile sunt într-o ușoară scădere și vom avea parte de precipitații în aproape toată țara.

Prognoză meteo 16 septembrie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de joi din principalele orașe ale țării:

Oradea – 27°C

Timișoara – 28°C

Baia Mare – 26°C

Craiova – 30°C

Sibiu – 26°C

București – 28°C

Constanța – 25°C

Galați – 26°C

Brașov – 23°C

Miercurea Ciuc – 25°C

Iași – 24°C

Cluj-Napoca – 25°C

Suceava – 23°C

Vremea la munte, 16 septembrie 2021

Vremea la munte va fi una mohorâtă. Deși se va arăta și soarele din când în când, vom avea parte de precipitații însoțite de descărcări electrice după-amiază și seara. Vântul va sufla slba și moderat, cu unele intensificări în timpul averselor și la altitudinile mari.

Temperaturile maxime se vor situa între 23 - 29 de grade Celsius, iar minimele se vor încadra între 8 - 16 grade Celsius. Așadar, se vor înregistra 16 grade Celsius în Ceahlău Toaca, 21 de grade Celsius în Păltiniș și Stâna de Vale, iar 24 de grade Celsius în Sinaia.

Vremea la mare, 16 septembrie 2021

Pe litoral vom avea parte de o vreme frumoasă, cu unele înnorări în cea de-a doua parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperaturile maxime se vor situa între 22 - 29 de grade Celsius, iar minimele vor atinge 15 - 19 grade Celsius.

Șansele de precipitații sunt reduse și se vor înregistra 25 de grade Celsius în Costinești, 26 de grade Celsius în Mamaia, Neptun și Vama Veche.

Alertă ANM! Cod galben de ploi torențiale, descărcări electrice și grindină. Ce zone sunt afectate de avertizarea meteor... Prognoza meteo până la jumătatea lui octombrie. Cum va fi vremea în a doua lună de toamnă și când se răcește considerabi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x