Antena Căutare

Prognoza meteo 17 august 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 17 august 2024. Descoperă cum va fi vremea în România.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 17 august 2024. Descoperă cum va fi vremea în România. | Shutterstock.com

Descoperă previziunile complete ale meteorologilor despre ziua de sâmbătă, 17 august 2024. Iată câte grade se vor înregistra.

Prognoza meteo 17 august 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

În țară, valul de căldură și disconfortul termic vor persista, va fi caniculă în cea mai mare parte a țării, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și local va depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 29 și 39 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 24…25 de grade în Dealurile de Vest.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Alertă ANM! Cod roșu de caniculă. Instabilitate atmosferică în mai multe regiuni, de vineri, de la prânz

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când vor fi perioade cu averse și descărcări electrice în zonele de deal și de munte, în jumătatea de nord a Moldovei, pe arii restrânse în Transilvania și izolat în rest.

Ploile vor avea și caracter torențial, izolat cantitățile de apă vor fi însemnate și va cădea grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor, iar pe alocuri vor fi vijelii. Izolat vor fi condiții de ceață.

Vremea în București, 17 august 2024

În București, valul de căldură, canicula și disconfortul termic accentuat vor persista, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși în continuare pragul critic de 80 de unități.

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat ziua și în general slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 37…39 de grade, iar cea minimă de 20…21 de grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

Citește și: Cod roșu de caniculă! Șapte județe se află sub avertizarea de căldură extremă. Temperaturile vor atinge 41 de grade Celsius

Alertă ANM! Cod roșu de caniculă. Instabilitate atmosferică în mai multe regiuni, de vineri, de la prânz... Prognoza meteo 18 august 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x