Antena Căutare

Prognoză meteo 18 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi vorbim de temperaturi mai scăzute decât normalul pentru această perioadă.

meteo
Prognoză meteo 18 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

Maximele de astăzi vor fi cuprinse între 10 și 17 grade Celsius și vom avea parte de un cer noros care va aduce din loc în loc ploi prin nordul, centrul și restul țării, dar și pe la munte, unde precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare.

În Muntenia vom avea parte de un cer variabil, iar vremea este mai rece decât în zilele trecute. Maximele vor fi cuprinse între 13 și 17 grade. Vântul va fi mai intens pe crestele montane unde precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare.

În Oltenia avem parte de temperaturi scăzute. Maximele de astăzi vor fi cuprinse între 12 și 16 grade. Vântul va fi mai intens, în special în sud-vest.

În Banat ziua începe cu ceva ceață, iar cerul este variabil. Izolat se așteaptă ploi. Temperaturile înregistrate vor fi între 10 și 13 grade.

Identic va fi și peisajul meteorologic în Crișana, doar că prin zona Munților Apuseni vom avea parte de lapoviță. Maxima de astăzi atinge 12 grade.

Prognoză meteo 17 ocotmbrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x