Căutare Live

Prognoza meteo 18-24 ianuarie. Temperaturile estimate pentru această perioadă

Prognoza meteo 18-24 ianuarie. ANM, temperaturile estimate pentru aceasta perioada. Afla cum va fi vremea in urmatoarele zile.

Prognoza meteo 18-24 ianuarie. ANM, temperaturile estimate pentru această perioadă. Află cum va fi vremea în următoarele zile.

Vremea caldă sub aspect termic de la începutul perioadei va intra într-un proces de răcire treptată, în cea mai mare parte a ţării.

Temperatura medie diurnă a aerului se va încadra între -2...6°C la începutul intervalului, abaterile termice pozitive fiind de 1...5°C și -7...4°C în restul zilelor, valori apropiate de mediile multianuale.

Temperatura maximă a aerului va fi cuprinsă între -3...10°C, pe aproape întreg teritoriul.

Temperatura minimă a aerului se va situa între -11...2°C la nivelul întregii ţări, cele mai scăzute valori fiind posibile în zonele depresionare, producându-se îngheț la sol.

Din punct de vedere pluviometric se întrevăd precipitaţii sub formă de ninsoare, dar şi mixte (ploaie, lapoviţă şi ninsoare) în majoritatea regiunilor, acestea fiind însoţite de intensificări temporare ale vântului.

2018 în topul celor mai călduroși ani. „Una dintre cele mai mari amenințări ale omenirii”

Vremea 18 ianuarie 2019

Vremea va fi mai caldă decât ar fi normal în a doua jumătate a lunii ianuarie în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în dealurile subcarpatice din sud și est. Cerul va prezenta înnorări temporare în regiunile vestice, nordice și centrale unde, mai ales în a doua parte a zilei și noaptea, pe arii relativ extinse vor fi precipitații în general slabe cantitativ. Acestea vor predominant sub formă de ninsoare, în Maramureș, Transilvania și Moldova, mai ales ploi și lapoviță în Banat, Crișana și nord-vestul Olteniei, iar la munte va ninge. În restul teritoriului, cerul va fi parțial noros, dimineața și noaptea în zonele joase local va fi ceață asociată și cu burniță care izolat va persista pe parcursul zilei. Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 9 grade, mai scăzute în zonele cu ceață persistentă, dar și ușor mai ridicate la deal; minimele termice vor fi cuprinse între -6 și 2 grade.

Scăpăm de iarnă! Vremea se schimbă radical în perioada următoare! Ce anunță specialiștii... Meteo 18 ianuarie. Vremea va fi mai caldă decât ar fi normal...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri