Antena Căutare

Prognoza meteo 19 decembrie 2022. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Luni, 19 decembrie 2022, vremea va fi rece în toată țara, iar temperaturile minime coboară până la -13 grade Celsius Descoperă ce anunță meteorologii.

colaj harta româniei pe un fundal cu steagul țării
Prognoza meteo 19 decembrie 2022. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | Profimedia

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru luni, 19 decembrie 2022. Meteorologii anunță faptul că vremea continuă să se răcească în toată țara.

Vremea în România, 19 decembrie 2022

Potrivit prognozei meteo, vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, cu precădere, dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorări în vestul și sud-vestul teritoriului, unde, în special, în zona deluroasă și montană, vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și al Transilvaniei, pe crestele montane și pe litoral.

Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, între -13 și 0 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, până în jurul a -19 grade. Pe alocuri se va forma ceață asociată cu depunere de chiciură.

Cum va fi vremea în București pe 19 decembrie 2022

Și în Capitală, vremea va deveni mai rece decât în mod obișnuit la această dată, mai ales, dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar, în a doua parte a intervalului, mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

Temperatura maximă se va situa în jurul a 1 grad, iar cea minimă va fi de -8 - -5 grade.

Cum va fi vremea la munte pe 19 decembrie 2022

Cerul va avea înnorări și cu precădere ziua, izolat în Carpații Meridionali și în Munții Banatului vor fi ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe creste. Valorile de temperatură nu vor avea variații semnificative.

Vezi cum va fi vremea azi în secțiunea de pe observatornews.ro

Prognoza meteo 18 decembrie 2022. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 20 decembrie 2022. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x