Antena Căutare

Prognoza meteo 22 septembrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Miercuri, 22 septembrie 2021, vremea va fi rece pentru această perioadă a anului în majoritatea țării, mai puțin în nord-vest și centru unde temperaturile vor fi foarte scăzute.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei
Miercuri, 22 septembrie 2021, vremea va fi rece pentru această perioadă a anului în majoritatea țării, mai puțin în nord-vest și centru unde temperaturile vor fi foarte scăzute. | Antena 1

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat pentru ziua de miercuri, 22 septembrie 2021, vreme răcoroasă în toate regiunile. Cerul se va menține înnorat în aproape toată țara și va ploua în Maramureș, Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei, local în Crișana și Banat și izolat în rest.

La munte, la altitudini mari vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral, dar mai ales pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 18 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade Celsius. Izolat se va forma ceață. Seara și noaptea, aria precipitațiilor va fi în restrângere treptată, iar cerul va deveni variabil în vestul și sud-vestul teritoriului

Prognoză meteo 22 septembrie 2021, București

Vremea în București se va menține rece pentru luna septembrie, iar temperaturile sunt în scădere. Cerul va avea înnorări temporar accentuate pe parcursul zilei și vor fi condiții ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări seara și noaptea.

Temperaturile maxime se vor situa între 16 - 17 grade Celsius, în timp ce minimele vor atinge 5 - 8 grade Celsius.

Prognoză meteo 22 septembrie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de miercuri din principalele orașe ale țării:

Oradea – 15°C

Timișoara – 16°C

Baia Mare – 11°C

Craiova – 17°C

Sibiu – 12°C

București – 17°C

Constanța – 16°C

Galați – 15°C

Brașov – 12°C

Miercurea Ciuc – 10°C

Iași – 13°C

Cluj-Napoca – 11°C

Suceava – 12°C

Vremea la munte, 22 septembrie 2021

La munte vremea va fi dosebit de rece pentru această perioadă a anului. Cerul se va menține înnorat și va ploua iar la altitudini mai mari de 1700 m, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, moderate cantitativ pe crestele Carpaților Meridionali, unde pe arii restrânse se va depune strat de zăpadă.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele rafale 60 - 70 km/h la altitudinile mari. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 - 14 grade Celsius, în timp ce minimele vor atinge -1 - 7 grade Celsius. Se vor înregistra -1 grad Celsius în Ceahlău Toaca, 3 grade Celsius în Sinaia, 5 grade Celsius în Păltiniș, 8 de grade Celsius în Stâna de Vale.

Vremea la mare, 22 septembrie 2021

Și pe litoral vremea va fi una mohorâtă. Cerul va avea înnorări accentuate pe timpul zilei și va ploua slab. Vântul va sufla slab și mderat, cu unele intensificări în a doua parte a zilei. Temperaturile maxime se vor situa între 15 - 16 grade Celsius, iar cele minime de 9 - 10 grade Celsius. Temperatura apei mării va fi de 18 - 19 grade Celsius.

Se vor înregistra 16 grade Celsius în Costinești, Mamaia, Vama Veche și Neptun.

Prognoza meteo 21 septembrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Meteorologii anunță vreme deosebit de rece și vânt puternic. În ce regiuni se aștepată lapoviță și ninsoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x