Antena Căutare

Prognoza meteo 23 septembrie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luni, 23 septembrie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luni, 23 septembrie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România. | Shutterstock.com

Descoperă previziunile complete ale meteorologilor despre ziua de luni, 23 septembrie 2024. Iată câte grade se vor înregistra.

Prognoza meteo 23 septembrie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

În ţară, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor mai crește ușor față de intervalul anterior în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, dar cu unele înnorări după-amiaza în sudul țării și la munte, unde cu totul izolat va ploua slab.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în partea a doua a intervalului în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali (în general 50…60 km/h).

Articolul continuă după reclamă

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 grade în estul Transilvaniei și 17 grade pe litoral. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, mai ales în depresiuni, se va semnala ceață.

Citește și: Cum va arăta vremea până la jumătatea lunii octombire 2024. Ce avertizări au făcut meteorologii

Prognoza meteo 23 septembrie 2024 în București

În București, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice mai ridicate decât mediile specifice datei. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 10…13 grade.

Prognoza meteo 22 septembrie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Asia Express, 22 septembrie 2024. Nicolai Tand și Carmen Negoiță, puși în dificultate: Mi-era frică să nu înceapă să plângă
Asia Express, 22 septembrie 2024. Nicolai Tand și Carmen Negoiță, puși în dificultate: Mi-era frică să nu înceapă să plângă Duminica, 22.09.2024, 21:35
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x