Antena Căutare

Prognoza meteo 24 august 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Marți, 24 august 2021, vremea se răcește în mai multe regiuni ale țării, iar instabilitatea atmosferică se va manifesta prin vijelii, descărcări electrice, intensificări ale vântului și precipitații torențiale.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei
Marți, 24 august 2021, vremea se răcește în mai multe regiuni ale țării, iar instabilitatea atmosferică se va manifesta prin vijelii, descărcări electrice, intensificări ale vântului și precipitații torențiale. | Profimedia

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare de vreme severă, valabilă în intervalul 24 august, ora 03:00 – 25 august, ora 10:00. Temperaturile vor fi în scădere, iar instabilitatea atmosferică se va manifesta prin intensificări ale vântului, fenomene electrice, precipitații cu caracter torențial, iar pe alocuri vijelii și grindină.

Zonele afectate de vremea rea sunt: vestul, nord-vestul țării, centru, nord-est, sud-vest și în zonele montane. De asemenea, cantitățile de apă vor fi semnificative și vor depăși 20 - 40 de litri pe metru pătrat.

În sudul și sud-estul țării cerul se va menține variabil, vor exista perioade cu soare, dar și perioade în care norii vor acoperi cerul. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cea de-a doua parte a zilei.

Citește și: Alertă ANM! Meteorologii au anunțat vreme severă: averse torențiale, vijelii și grindină. Până când este valabilă avertizarea

Temperaturime maxime se vor încadra între 22 - 34 grade Celsius, în timp ce minimele vor fi situate între 11 - 18 grade Celsius, iar pe litoral între 19 - 21 grade Celsius.

Prognoză meteo 24 august 2021, București

Ziua de marți aduce în bucurești vreme în general frumoasă și temperaturi aproape normale pentru finalul lunii august. Vântul va sufla slab și moderat, iar șansele de precipitații sunt reduse, fiind un procent de 10%.

Mercurul din termometre va urca până la 32 de grade Celsius în Capitală, iar temperaturile minime se vor încadra între 16 - 17 grade Celsius. Cerul se va menține senin în prima parte a zilei, însă spre seară este posibil să fie acoperit de nori.

Prognoză meteo 24 august 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime din principalele orașe ale țării:

Oradea – 25°C

Timișoara – 25°C

Baia Mare – 21°C

Craiova – 34°C

Sibiu – 26°C

București – 32°C

Constanța – 27°C

Galați – 31°C

Brașov – 28°C

Miercurea Ciuc – 27°C

Iași – 30°C

Cluj-Napoca – 23°C

Suceava – 29°C

Vremea la munte, 24 august 2021

Marți, 24 august, vremea la munte va fi una ploioasă. Vântul va sufla cu putere, în special pe crestele montane, șansele de precipitații sunt ridicate, iar cerul se va menține mai mult înnorat. Vom avea parte de averse torențiale, descărcări electrice, iar izolat grindină și vijelii.

Citește și: De când se schimbă vremea și care sunt zonele măturate de vijelii. Prognoza meteo pentru regiunile afectate

Temperaturile maxime se vor situa între 22 - 29 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 - 17 grade Celsius. Se vor înregistra 17 grade Celsius în Ceahlău Toaca, 18 grade Celsius în Stâna de Vale, 21 de grade Celsius în Păltiniș, iar 23 de grade Celsius în Sinaia.

Vremea la mare, 24 august 2021

Pe litoral cerul se va menține senin în prima parte a zilei, însă în cea de-a doua parte este posibil să se instaleze norii și să avem parte de precipitații de scurtă durată. Ne vom bucura de valori maxime ce vor atinge 31 de grade Celsius.

Temperaturile minime se vor situa între 16 - 21 grade Celsius. Vântul va sufla slab și moderat. Așadar, se vor înregistra 27 de grade Celsius în Costinești, 28 de grade Celsius în Mamaia și Vama Veche.

De când se schimbă vremea și care sunt zonele măturate de vijelii. Prognoza meteo pentru regiunile afectate... Alertă meteo! Meteorologii anunță ploi torențiale și vijelii. Ce zone sunt vizate de avertizări cod galben și portocaliu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x