Antena Căutare

Prognoza Meteo, 25 mai 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi vremea se va încălzi în toată ţara, iar în regiunile vestice, nordice şi centrale, precum şi la munte. Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată şi se vor semnala averse ce vor avea caracter torenţial şi pe alocuri grindină.

Vremea Galerie
Prognoza Meteo | Profimedia

În restul teritoriului vor fi înnorări temporare, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse. Vântul va avea unele intensificări local și temporar în toate regiunile, mai ales în cursul zilei cu viteză mai mare în V țării, dar și la munte.

Noaptea vor exista înnorări în cea mai mare parte a României și se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice în vest, nord-vest și pe arii restrânse. Vom avea parte și de condiții de grindină, iar probabilitatea pentru cantități de apă însemnate va fi mai ridicată în zona Carpaților Occidentali.

În București cerul va avea unele înnorări și nu este exclus să plouî. La prânz, termometrele indică o temperatură de 27 grade Celsius. Mâine în peisaj apar ploile, iar termometrele vor indica 28 de grade Celsius. Ziua de joi va aduce ploi, descărcări electrice și o maximă de doar 22 de grade Celsius.

Prognoza meteo 25 mai 2021 Maramureș

În Maramureș cerul va fi mai mult noros, soarele fiind mai generos doar în nord-estul regiunii. Maxima zilei se ca situa în jurul valorii de 28 grade Celsius în Baia Mare și Satu Mare.

Citeşte şi: Vremea 26 mai. Ploile vor pune stăpânire pe cea mai mare parte a ţării. Vor fi averse, urmate de descărcări electrice

Prognoza meteo 25 mai 2021 Crișana

Cerul va fi mai mult acoperit și în Crișana, ploile vor predomina în N regiunii, iar soarele își va face simțită prezența în rest. La prânz se vor înregistra 28 de grade Celsius în Oradea și Arad.

Prognoza meteo 25 mai 2021 Banat

Vremea frumoasă în Banat. Cerul va fi senin, este exclus să apară ploi, iar soarele arde cu putere. Temperaturile vor atinge valori maxime de până la 29 grade Celsius în Reșița, 29 grade Celsius în Timișoara, iar 29 grade Celsius în Lugoj.

Prognoza meteo 25 mai 2021 Oltenia

Pentru Oltenia meteorologii anunță cer variabil și temperaturi ce vor atinge 30 grade Celsius în Drobeta, 28 grade Celsius în Craiova.

Prognoza meteo 25 mai 2021 Transilvania

În Transilvania vremea se va menține în general frumoasă, iar soarele se va arăta în cea mai mare parte a regiunii, exceptând nord-vestul, unde vor fi unele înnorări și ploi slabe. Valorile termice vor fi peste normalul perioadei. Termometrele vor indica valori maxime de până la 27 de grade în Brașov și Miercurea Ciuc, 30 de grade la Târgu-Mureș, Alba Iulia, și 28 de grade Celsius la Cluj-Napoca și Zalău.

Prognoza meteo 25 mai 2021 Moldova

În Moldova se anunță soare generos și ploi doar în N-V regiunii. Așadar, se vor înregistra astăzi 25 grade Celsius în Suceava, 24 grade Celsius în Piatra Neamț, 26 grade Celsius în Botoșani și Iași, 26 grade Celsius în Bacău, 24 grade Celsius în Galați și 25 grade Celsius în Focșani.

Prognoza meteo 25 mai 2021 Dobrogea

Prima zi a săptămânii vine în Dobrogea cu soare, vânt slab și maxime de până la 18 de grade Celsius în Sulina, 20 de grade Celsius în Constanța, Tulcea 24, iar 25 de grade Celsius în Cernavodă.

Prognoza meteo 25 mai 2021 Muntenia

În Muntenia temperaturile mai scad puțin, însă ziua va fi foarte frumoasă și cu cer mai mult senin și ploi slabe. Mercurul din termometre va urca până la 26 de grade Celius în Pitești, Târgoviște, Ploiești, Slobozia, 28 de grade Celsius în Alexandria, 27 grade Celsius în Bucureșți, 29 în Giurgiu și 27 în Călărași.

Prognoza meteo 25 mai 2021 în principalele orașe din țară

Baia Mare - 28 grade

Oradea – 28 grade

Suceava – 25 grade

Cluj Napoca – 28 grade

Miercurea Ciuc – 27 grade

Iași – 25 grade

Timișoara – 29 grade

Sibiu – 29 grade

Brașov – 27 grade

Galați – 24 grade

Craiova – 28 grade

București – 27 grade

Constanța – 20 grade

Prognoza meteo pentru sfârșitul lunii mai 2021 și începutul lunii iunie 2021. Ce anunță Administrația Națională de Meteo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x