Căutare Live

Prognoza meteo, 27 septembrie 2020. Ploi trecătoare și neînsemnate cantitativ

Iată cum arată vremea astăzi, 27 septembrie 2020, în toată țara, conform directorului ANM, Elena Mateescu.

Prognoza meteo, 27 septembrie 2020. Cum este vremea în toată țara

profimedia

Astăzi plouă izolat doar în zonele montane și posibil să apară câțiva stropi de ploaie și în partea de nord-vest, centru și nord-est a țării. Totuși, cantitățile de apă acumulate vor fi neînsemnate.

”Până la ora 12, vor avea loc ploi izolate în partea de vest, centru și nord a țării ploi. În partea de sud și sud-est a țării nu sunt precipații în intervalul 10-12, iar pe parcursul zilei, aria precipitațiilor se diminuează. În capitală, maxima de azi va fi de 24 – 25 grade Celsius”, a spus directorul ANM la Antena 3.

În această duminică, cele mai mici temperature se înregistrează în vestul țării, iar valorile se învârt în jurul a 10 – 12 grade Celsius. În schimb, în sud-est, minima este de 18 grade Celsius.

După amiază, se vor înregistra în jur de 24 – 25 grade Celsius, cel mai rece fiind în Dealurile de Vest, cel mult 15 - 18 grade Celsius.

Spre seară, aria fără precipitații se extinde până în partea de est a țării. La munte se mențin ploile, pe arii restrânse și în cantități reduse.

Mai multe detalii în videoclipul următor:

Ploi torențiale și grindină, în 29 de județe! Meteorologii au prelungit avertizările de vreme rea. Care sunt cele mai af... Prognoza meteo ANM. Cod galben de ploi și vânt în aproape toată țara. Care sunt zonele afectate...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri