Prognoza meteo 28 iulie 2020. Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi și de vremea rea. România se încălzește

Scăpăm de ploi! Este anunțul pe care mulți români îl așteptau pentru a-și putea planifica vacanța. Potrivit meteorologilor, începând de astăzi, va mai ploua doar pe arii restrânse, în zonele montane. În schimb, un aer cald va fi prezent pe teritoriul țării noastre, astfel încât vom avea parte de caniculă și disconfort termic în zilele următoare.

Prognoza meteo 28 iulie 2020. Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi și de vremea rea. România se încălzește

Vremea, 28 iulie 2020. Prognoza meteo pentru marți

Cerul este variabil în centrul şi sud-estul ţãrii şi senin în restul teritoriului. Vântul suflã slab şi moderat. Temperatura aerului la ora 05 avea valori cuprinse între 11 grade la Joseni şi Miercurea Ciuc şi 24 de grade la Râmnicu Sãrat, Sulina, Gura Portiţei şi Constanţa-dig.

Astăzi, vremea va fi cãlduroasã, cu precãdere în zonele de câmpie din regiunile extracarpatice, iar în sud-est la amiazã izolat va fi canicularã, disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge şi depãşi uşor pragul critic de 80 de unitãţi.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar mai accentuate îndeosebi în zonele montane şi, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 şi 34 de grade.

Prognoză METEO 28 iulie 2020. Vremea în Capitală

Marți dimineața, cerul este senin, vântul suflã slab, iar la ora 05 se înregistrau 17 grade la staţia meteo Bãneasa şi 19 grade la Afumaţi şi Filaret.

Astăzi, vremea va fi cãlduroasã în orele amiezii, când indicele de confort termic temperaturã-umezealã (ITU) va putea atinge pragul critic de 80 de unitãţi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 33...34 de grade. Presiunea atmosferică este 753 mmHg.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri